Sebastian Lazaroiu: Vasile Blaga, ori este prost ori este ticalos. Traian Basescu s-a delimitat de aceste afirmatii

Sebastian Lazaroiu: Vasile Blaga, ori este prost ori este ticalos. Traian Basescu s-a delimitat de aceste afirmatii

by March 23, 2013 0 comments

Administratia prezidentiala a transmis un comunicat prin care reactioneaza la afirmatiile facute de consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu pe Facebook, afirmand ca presedintele Traian Basescu nu este solidar cu acesta si ca declaratiile reprezinta strict opinia personala a consilierului.  Lazaroiu a scris pe pagina sa de facebook, sambata, inaintea votului pentru conducerea partidului la Conventia PDL, ca PDL a pierdut net 500.000 de voturi dupa ce conducerea partidului ar fi transmis tuturor filialelor din teritoriu ca “proiectul PDL este sa ramana in opozitie si, dupa 6 luni, cand USL va pleca de la guvernare, PDL va reveni in glorie”. 

A comentat, in finalul “notei”: “Niciodata un partid de opozitie nu si-a mobilizat militantii cu mesajul: ramanem in opozitie dupa alegeri si revenim la guvernare dupa 6 luni cand poporul ii va da jos pe uselisti. Ca sa dai mesajul asta fie esti prost, fie ticalos”.

Cum reactioneaza Administratia Prezidentiala:

Referitor la afirmatiile domnului consilier prezidential Sebastian Lazaroiu cu privire la alegerile interne din Partidul Democrat-Liberal (PD-L), facute in cursul acestei zile, purtatorul de cuvant al presedintelui Romaniei, domnul Bogdan Oprea, face urmatoarea declaratie: “Domnul presedinte Traian Basescu nu este solidar cu afirmatiile facute in cursul acestei zile de domnul consilier prezidential Sebastian Lazaroiu referitoare la alegerile interne din Partidul Democrat-Liberal. Acestea reprezinta strict opinia personala a domnului consilier Sebastian Lazaroiu. Pozitia domnului presedinte Traian Basescu este cea exprimata foarte clar in discursul sustinut astazi in cadrul Conventiei Nationale Extraordinare a Partidului Democrat-Liberal.”

Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu a publicat pe pagina sa de facebook o notita cu titlul “De ce pierdut PDL 500000 de voturi intre locale si parlamentare. Adevarul”, inainte de inceperea votului in Conventia Nationala PDL.

Ce a scris Lazaroiu:

“Vad ca n are nimeni curajul sa o spuna. Pai sa spun eu. PDL a pierdut net 500.000 de voturi intre locale si parlamentare. Cauza principala: primari si activisti au tradat, au facut intelegeri pe sub masa cu USL. Sunt ei vinovati? Sunt. Dar de ce au facut asta?

Pai cand insusi presedintele partidului fuge din colegiul in care a candidat in 2008 si se refugiaza la Timis ce sa creada activistii si primarii? Ca vine apocalipsa, normal. Conducerea partidului a transmis tuturor filialelor in discutii informale in teritoriu ca proiectul PDL este sa ramana in opozitie si, dupa 6 luni, cand USL va pleca de la guvernare (nu radeti, asa li s-a spus…), PDL va reveni in glorie.

Are cineva din conducerea PDL curajul sa recunoasca faptul ca asta a fost mesajul cu care au fost “mobilizate” filialele inainte de parlamentare? Are cineva din filiale curajul sa recunoasca faptul ca acesta e mesajul pe care l-a primit?

Pai si atunci ne mai miram ca au tradat primarii si s-au facut blaturi?

MANAGEMENT POLITIC DEFECTUOS asta e cauza scorului de 16%.

Niciodata in istoria post-decembrista nu au tradat primarii unui partid de opozitie asa cum au facut-o cei din PDL la parlamentarele din 2012. Verificati singuri. Si in 2004 era atotputernicul Nastase la guvernare. Putea sa ia toti primarii Aliantei D.A. In 2008 era seducatorul Tariceanu la guvernare, care statea pe un purcoi de bani. Putea sa ia toti primarii PDL.

Dar niciodata un partid de opozitie nu si-a mobilizat militantii cu mesajul: ramanem in opozitie dupa alegeri si revenim la guvernare dupa 6 luni cand poporul ii va da jos pe uselisti. Ca sa dai mesajul asta fie esti prost, fie ticalos.”

Facebook Comments

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.