Elena Udrea: PDL nu a invatat de la PSD despre solidaritate

Elena Udrea: PDL nu a invatat de la PSD despre solidaritate

by April 22, 2013 0 comments

ELENA UDREAElena Udrea susţine că PDL nu a învăţat de la PSD despre solidaritatea cu cel care a creat partidul sau despre faptul că formaţiunea a ajuns la 40% după alegerea unui preşedinte tânăr, preşedintele PDL, Vasile Blaga, replicând că ar dori de la Udrea mai multă solidaritate faţă de propriul partid. “Privind la Congresul PSD, nu pot să nu constat două lecţii pe care jumătate din PDL nu le-a învăţat sau nu le-a pus în aplicare la Convenţia Naţională: 1. Alegerea unui preşedinte tânăr după eşecul în alegeri, care, iată că în 3 ani a dus la revenirea PSD la 40%; 2. Respectul, solidaritatea şi onoarea arătate fostului şef al statului, care a creat, practic, partidul”, scrie Udrea, pe Facebook.

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, luni, întrebat despre afirmaţiile lui Udrea, că ar aprecia din partea acesteia mai multă solidaritate faţă de PDL.

“Şi eu aş aprecia din partea domniei sale şi a altora mai multă solidaritate faţă de PDL”, a spus Blaga.

“Am cu totul alte preocupări decât să comentez declaraţiile unuia sau altuia dintre colegi”, a mai spus Blaga.

Întrebat cum i s-a părut Congresul PSD, Blaga a spus că nu a fost foarte atent la eveniment, dar este de acord cu Robert Negoiţă care a spus că seamănă cu Congresul Partidului Comunist.

“Nu am fost foarte atent la congresul lor. Aveţi doar cele spuse de Negoiţă: Seamănă cu Congresul Partidului Comunist. Dacă dânsul spune aşa, eu sunt de acord cu el”, a adăugat Blaga.

r
Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.