Opozitia din PNL va lansa astazi Romania Liberala. Initiator: Andrei Chiliman

Opozitia din PNL va lansa astazi Romania Liberala. Initiator: Andrei Chiliman

by April 22, 2013 0 comments

chiliman_44889700[1]Cei mai acerbi critici ai președintelui PNL, Crin Antonescu, mai exact primarul liberal al Sectorului 1, Andrei Chiliman, Vlad Moisescu, deputatul PNL Diana Tușa, dar și Dan Cristian Popescu și Iulian Crăciun lansează astăzi platforma civico-politică Inițiativa România Liberală.”În contextul crizei pe care o traversează dreapta românească, Iniţiativa România Liberală propune iniţierea unui dialog între oamenii cu valori autentic liberal-conservatoare, din mediul politic, civic sau încă neimplicaţi politic, în scopul identificării celor mai bune soluţii de construire a unei oferte politice credibile pentru românii liberali”,  se arată în comunicatul de presă transmis de Inițiativa România Liberală.

 

Lansarea va avea loc azi, de la ora 17.00, printre invitați numărându-se și Mihai-Răzvan Ungureanu, Sever Voinescu, Daniel Dăianu, Stelian Tănase, dar şi alte personalităţi de dreapta ale vieţii publice din România. Această dată a fost aleasă pentru că astăzi se împlinesc 23 de ani de la debutul mitingului pentru libertate din Piaţa Universitatii. Lansarea Inițiativei România Liberală, anunțată vineri nu i-a picat deloc bine președintelui PNL Crin Antonescu. Acesta a afirmat că platforma politico-civică reprezintă un fel de “politică de tomberonUniversitatii.

“Politică de tomberon, iar cu Chiliman, cu Moisescu“, a spus Antonescu, vizibil iritat.

La începutul lunii martie, Andrei Chiliman a anunțat că se retrage din conducerea PNL. Chiliman, unul dintre criticii cei mai vehemenți ai lui Crin Antonescu, a fost nemulțumit de statutul partidului, adoptat la Congresul din 22 februarie și anunțase încă din acel moment că nu va mai participa la niciunul dintre forurile partidului din care făcea parte.

Facebook Comments

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.