Indolenta autoritatilor navale din Constanta: au alungat, in larg, ambarcatiunea unui cetatean neamt

Indolenta autoritatilor navale din Constanta: au alungat, in larg, ambarcatiunea unui cetatean neamt

by June 14, 2013 0 comments

135411825660245736602_portul-constanta[1]Un iaht sub pavilion german a eşuat, în noaptea de miercuri spre joi, la intrarea în portul turistic Tomis Constanţa şi a rămas suspendat pe digul din faţa Comandamentului Flotei, singurul pasager aflat la bord, care a scăpat nevătămat, fiind transportat la spital după ce a suferit un atac de panică. Primarul Constanţei, Radu Mazăre, şi-a exprimat nemulţumirea faţă de modul în care a fost tratat cetăţeanul german.

Un iaht sub pavilion german a eşuat, în noaptea de miercuri spre joi, la intrarea în portul turistic Tomis Constanţa şi a rămas suspendat pe digul din faţa Comandamentului Flotei, singurul pasager aflat la bord, care a scăpat nevătămat, fiind transportat la spital după ce a suferit un atac de panică.

Potrivit primarului Radu Mazăre, neamţul ar fi fost alungat de autorităţile din Port. “Am înţeles că el a fost gonit din port. Să se facă o comisie, să se uite pe imagini, să-i sancţioneze pe ăia. Nu e posibil aşa ceva, să dai afară un om pe furtună, un om care vine să viziteze ţara! Acum căutăm neamţul să-i reparăm barca”, a spus Mazăre, scrie replicaonline.ro.

“E inadmisibil. Sunt nişte dinozauri cei care sunt în Căpitănie şi în Poliţia de Frontieră, a conchis Mazăre.

În replică, şeful Căpităniei Zonale, Alexandru Mezei, susţine că nu este adevărat că ar fi alungat cineva iahtul. “În primul rând, cetăţeanul german nu a transmis nici un SOS. Se poate verifica. El a intrat în Portul Constanţa şi s-a întâlnit cu o altă navă, i s-a spus că trebuie să ia legătura cu Serviciul de Dirijare Trafic, pentru că dorea să ajungă în Portul Tomis”, a arătat Alexandru Mezei.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.