Adriean Videanu: Consilierii PDL isi vor da demisia din Consiliul General pe motiv de referendum pentru eutanasierea cainilor comunitari

Adriean Videanu: Consilierii PDL isi vor da demisia din Consiliul General pe motiv de referendum pentru eutanasierea cainilor comunitari

by September 8, 2013 0 comments

SEMINAR ZF - AGENDA DE BUSINESS A ROMANIEI PE URMATORII 4 ANIConsilierii PDL vor demisiona din Consiliul General al Municipiului Bucuresti, pentru a nu mai gira “incompetenta administrativa” a primarului general al Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat duminica Adriean Videanu, precizand ca referendumul pentru cainii maidanezi este inutil. “Sorin Oprescu a incununat cu succes sase ani de incompetenta administrativa si a incheiat cu un act de lasitate politica dezgustatoare, incercand se se ascunda in spatele unui referendum inutil. (…) PDL nu mai e dispus sa gireze incompetenta administrativa a lui Sorin Oprescu. De maine PDL paraseste CGMB”, a spus Videanu, potrivit Agerpres.

Pentru rezolvarea problemei cainilor comunitari, presedintele interimar al PDL Bucuresti sustine ca i-a predat “la cheie” succesorului sau, primarul Sorin Oprescu, “singurul adapost de caini care e utilizat in prezent la 10-12% din capacitate”, iar din bugetul de 18 milioane de lei alocat animalelor fara supraveghere din Bucuresti s-au cheltuit doar 2 milioane de lei.

El a precizat ca este vorba de zece consilieri generali care vor parasi CGMB.

“Ne vom da demisia si vom continua dialogul cu bucurestenii, PDL va veni cu propriile solutii, pe care le va supune consultarii publice pentru rezolvarea problemelor bucurestenilor”, a mai spus Videanu, potrivit Mediafax.

PDL nu va face alte propuneri de completare a celor zece locuri care vor fi vacante in CGMB. “Sa faca alte partide propuneri, sa aiba majoairtatea USL”, a spus Videanu, adaugand ca, astfel, USL ar putea sa competeze locurile vacante.

Facebook Comments

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

<