Miscarea Populara si Forta Civica vor merge impreuna la viitoarele alegeri

Miscarea Populara si Forta Civica vor merge impreuna la viitoarele alegeri

by October 14, 2013 0 comments

eugen-tomac1[1]Partidul Miscarea Populara si Partidul Forta Civica sunt in discutii intense pe tema construirii unei entitati politice comune, insa nu e clar daca aceasta va fi constituita prin fuziune sau prin alianta, dau de inteles liderii celor doua partide.”Noi si Forta Civica vrem sa fim impreuna. Acum suntem in pline discutii si vom consolida aceasta colaborare”, a spus Eugen Tomac, presedintele Partidului Miscarea Populara, pentru Ziare.com,  fara a preciza in ce fel vor fi “impreuna”.

El a spus si ca aceasta constructie se va realiza candva inainte de alegerile europarlamentare. “Va fi inainte de europarlamentare. Avem aceleasi obiective, ne adresam aceluiasi electorat si trebuie sa dam semnal ca suntem pregatiti. Asta asteapta cetatenii, vor o dreapta unita, credibila, puternica, hotarata”, a completat deputatul pentru Diaspora.

Intrebat daca se vizeaza si o constructie cu PDL, acesta a raspuns: “Deocamdata, obiectivul nostru e sa consolidam aceasta forma de colaborare cu FC. Cand consideram ca e momentul potrivit, vom discuta si cu alte voci credibile de dreapta, nu numai din PDL si vom mentine aceeasi linie politica pe care a consacrat-o Traian Basescu.”

 

Facebook Comments

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

<