Traian Basescu: Nu voi participa la ceremonia de depunere a juramantului de catre Lucian Bolcas

Traian Basescu: Nu voi participa la ceremonia de depunere a juramantului de catre Lucian Bolcas

by December 11, 2013 1 comment

TRAIAN BASESCU - PETROMPresedintele Traian Basescu a declarat miercuri seara ca nu va participa la ceremonia de depunere a juramintului de catre Lucian Bolcas ca presedinte al Curtii Constitutionale, dar a recunoscut ca nu crede ca acest lucru ar putea bloca numirea acestuia. “Legea CCR spune ca un nou judecator depune juramantul in fata presedintelui si a presedintilor celor doua camere. Nu stiu impactul, dar eu nu voi participa la o astfel de ceremonie cand e vorba de Bolcas si nu se va desfasura la Cotroceni”, a spus Basescu, invitat la postul de televiziune B1 TV.

Acesta a precizat insa ca nu stie cum ar putea interpreta juristii acest lucru, “daca juramantul e valabil in absenta mea”, dar “probabil ca va fi”.

“Mi se pare inadmisibil sa numesti in CCR un om cu mentalitatea si gandirea dl Bolcas. Nu pot uita dispretul pe care il ara fata de statul de drept, si are si probleme de antisemitism demonstrate”, a acuzat el.

“Daca se va simti judecator al CCR in conditiile in care presedintele nu i-a primit juramantul, e problema dumnealui”, a mai spus seful statului.

Facebook Comments

1 Comment so far

Jump into a conversation
  1. marta
    #1 marta 12 December, 2013, 08:50

    NICI NU TE AŞTEAPTĂ NIMENI!

    Reply this comment

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.