Victor Ponta: Nu am putut sa aranjez funeraliile lui Nelson Mandela in functie de programul Parlamentului

Victor Ponta: Nu am putut sa aranjez funeraliile lui Nelson Mandela in functie de programul Parlamentului

by December 12, 2013 1 comment

victor-ponta-afp[1]Premierul Victor Ponta a declarat joi ca nu a fost la curent cu modificarile aduse de parlamentari Codului Penal insa “Parlamentul de aia legifereaza, nu trebuie sa imi ceara mie voie”. Premierul a raspuns si criticilor aduse de presedintele Traian Basescu, care l-a acuzat ca a va profita de plecarea in Africa de Sud pentru a nu isi asuma raspundere pentru actiunile majoritatii USL, declarat ca “nu am putut sa aranajez funeraliile lui Nelson Mandela in functie de programul Parlamentului”.

Intrebat daca stia dinainte ce modificari va face Parlamentul Codului Penal, Ponta a raspuns: “De amnistie am stiut, si in continuare cred ca, atata vreme cat nu intra sub incidenta legilor de amnistie infractiunile cu violenta si cele de coruptie, e buna o lege pntru amnistie. […] Despre cealalalte (modificarile Codului penal – n. red.) nu am stiut, dar Parlamentul de aia legifereaza, nu trebuie sa imi ceara mie voie. Am auzit ca eram la Johannesburg special ca se vota. Nu ma supraevaluati. Nu am putut sa aranaajez funeraliile lui Nelson Mandela in functie de programul Parlamentului.”

Facebook Comments Box

1 Comment so far

Jump into a conversation
  1. Tadeus
    #1 Tadeus 15 December, 2013, 16:30

    Din cauza asta ai iesit asa de nervos de la discutia cu Antonescu inaite de plecarea la Johanensbourg, esti un mincinos patologic mai “DRAGA” ca netu Iliescu.

    Reply this comment

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.