Elena Basescu ar putea candida pe listele PMP pentru europarlamentare

Elena Basescu ar putea candida pe listele PMP pentru europarlamentare

by January 29, 2014 0 comments

elena-basescu[1]Elena Băsescu îşi face planuri să mai intre o dată în Parlamentul European, de această dată pe lista viitorului Partid Mişcarea Polulară, au precizat pentru gandul  surse din formaţiunea politică. Fiica preşedintelui nu a putut fi contactată până la această oră pentru un punct de vedere. Cert este că Elena Băsescu nu s-a înscris în cursa internă din PDL pentru selecţia candidaţilor.

Pe lista pe care partidul lansat de oamenii preşedintelui o face în perspectiva alegerilor din 25 mai – în aşteptarea verdictului Curţii de Apel pentru constituirea oficială a formaţiunii – se află totodată numele lui Daniel Funeriu, fost ministru PDL al Educaţiei şi ulterior consilier la Cotroceni, dar şi cel al lui Teodor Baconski, fost ministru de Externe în guvernul PDL ori al lui Adrian Papahagi, au arătat cursele citate.

Cel care şi-a anunţat oficial intenţia de a candida şi care, în calculele actuale, ar urma să deschidă lista este Daniel Funeriu. “Mă înscriu în Partidul Mişcarea Populară pentru a-l creşte şi a-l face puternic. Intenţionez să cer încrederea colegilor pentru a reprezenta, împreună cu cât mai mulţi candidaţi, PMP în Parlamentul European”, a explicat Funeriu marţi, la scurt timp după anuntul eliberarii sale din functia de la Cotroceni,alaturi de alti 7 consilieri ai presedintelui, pentru a intra în Partidul Mişcarea Populară.

În vară, partidul susţinut deschis de Băsescu şi condus opficial de fostul său consilier, Eugen Tomac, a strâns susţinători din rândul nemulţumiţilor din PDL şi si-a inchiriat un sediu central, chiar peste drum de Palatul Cotroceni.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.