Crin Antonescu i-a cerut lui Daniel Chitoiu sa demisioneze. O remaniere guvernamentala mai larga la PNL: Frunzaverde la Interne, Busoi la Sanatate, Pocora la Munca

Crin Antonescu i-a cerut lui Daniel Chitoiu sa demisioneze. O remaniere guvernamentala mai larga la PNL: Frunzaverde la Interne, Busoi la Sanatate, Pocora la Munca

by February 6, 2014 0 comments

CONGRES ORDINAR - PNLSurse din PNL vorbesc despre pregătirea unei remanieri. Eugen Nicolăescu ar putea fi numit ministru la Finanţe, Cristian Buşoi este în cărţi pentru Sănătate, Sorin Frunzăverede ar putea fi numit la Interne, iar Cristina Pocora ar putea fi numită la Muncă. Protrivit ultimelor discuţii, Frunzăverde va fi propunerea oficială a PNL pentru Ministerul Afacerilor Interne.

Liberalii se vor reuni la ora 16.00 într-o şedinţă de urgenţă pentru a discuta despre o posibilă remaniere, relatează Realitatea TV.

Potrivit surselor citate de Realitatea TV, ministrul Daniel Chiţoiu ar putea fi schimbat de la Finanţe şi înlocuit cu Eugen Nicolăescu. Liberalii sunt nemulţumiţi că ministrul Chiţoiu a fost de acord cu măsura propusă de PSD privind eşalonarea creditelor, fără consultarea colegilor din PNL.

Locul lui Nicolăescu la Sănătate ar putea fi luat de Cristian Buşoi.

În privinţa omului care îl va înlocui pe demisionarul Radu Stroe, de la Interne, ultima variantă discutată ar fi cea a lui Sorin Frunzăverde.

Există şi discuţii despre schimbarea ministrului Muncii, Mariana Câmpeanu, persoana care ar putea să o înlocuiască fiind Cristina Pocora.

Sursele citate spun că numele lui Klaus Johannis a fost vehiculat pentru o funcţie de vicepremier.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.