Elena Udrea: Dupa ce se va desparti de PSD, PNL are multe lucruri de reglat. In primul rand, schimbarea presedintelui

Elena Udrea: Dupa ce se va desparti de PSD, PNL are multe lucruri de reglat. In primul rand, schimbarea presedintelui

by February 17, 2014 1 comment

PD - LANSARE CANDIDATI PE - PITESTIDeputatul Elena Udrea a declarat, luni, că, după ce se va despărţi de PSD, PNL are multe lucruri de reglat, inclusiv să-şi schimbe preşedintele, pentru a fi un partid credibil şi dezirabil pentru Mişcarea Populară. Întrebată de o alianţă între PNL şi PMP, Udrea a spus că PNL are multe lucruri de făcut pentru a fi un partener credibil.”PNL are multe lucruri de rezolvat, de reglat după ce se va despărţi de PSD până a fi primit ca un partener credibil, ca un partid care să susţină cu adevărat să acţioneze după valorile de centru- dreapta. Deci are multe lucruri de făcut PNL, probabil inclusiv să-şi schimbe preşedintele şi pe cei care au susţinut alianţa cu PSD, până când să devină un partid credibil şi dezirabil pentru Mişcarea Populară”, a afirmat Udrea.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, luni, la B1Tv, că cei din USL sunt “condamnaţi” să rămână împreună, menţionând că liderul PNL Crin Antonescu va pierde şefia partidului în 30 de zile dacă iese din Guvern şi că liberalul a înţeles că nu va fi candidatul USL la Preşedinţie.

 

Facebook Comments Box

1 Comment so far

Jump into a conversation
  1. Gardian Jilava
    #1 Gardian Jilava 18 February, 2014, 19:36

    Iata ca totusi Crinuletul se zbate, se bate in disperare pentru a-si intari pozitia in fata propriilor membri si baroni…Elena Udrea spune direct ca in cazul iesirii de la guvernare, PNL ar trebui sa foloseasca toata cenusa posibila, sa si-o toarne in cap, apoi sa caute cei mai bini detrgenti pentru a se curata de pacatele facute in ultimii 10 ani…dar si atunci pentru a intra in PMP, va fi dificil de reallizat…poate ce 1/5 dintre ei ar avea loc in noul partid…

    Reply this comment

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.