Elena Udrea susține că este urmărită de oamenii lui Dan Voiculescu si ameninta ca va depune plangere penala

Elena Udrea susține că este urmărită de oamenii lui Dan Voiculescu si ameninta ca va depune plangere penala

Elena Udrea susține că este urmărită de oamenii lui Dan Voiculescu si ameninta ca va depune plangere penala

by May 14, 2014 1 comment

Elena Udrea susţine pe o reţea de socializare că fondatorul PC, Dan Voiculescu, şi-a instalat mai mulţi angajaţi în faţa casei sale, care o urmăresc oriunde ar merge. Mai mult, politicianul a spus că va depune o plângere penală în acest sens, informează B1TV.

Udrea crede că s-a ajuns prea departe cu dorinţa celor de la putere de a-i speria pe cei care îi critică şi care se opun măsurilor aplicate. Elena Udrea a dezvăluit pe contul său de Facebook că de cinci zile este supravegheată non stop si acuză că cei care o urmăresc sunt oameni angajați de Dan Voiculescu.

”Ceas de ceas sunt urmărită de cel puţin două maşini, indiferent unde merg şi ce fac. I-am fotografiat pe cei pe care i-am surprins pe urmele mele şi voi depune plângere penală împotriva lor şi a lui Voiculescu, cel care i-a angajat. Deja cred că s-a ajuns prea departe. De la paraşută la presiune şi ameninţări, nu a fost decât un pas. Pe care Ponta şi Voiculescu l-au făcut”, a spus liderul PMP.

Elena Udrea crede că cei doi lideri politici încearcă prin astfel de metode să îi intimideze pe cei care le încurcă planurile.

”Până unde merge frica lui Ponta şi a baronilor pe care îi reprezintă şi a lui Voiculescu de ceea ce poate să urmeze în România după Traian Băsescu? Cât de mare este disperarea acestor doi faţă de faptul că ar putea să piardă în noiembrie 2014, momentul de a ajunge să controleze România şi să pună mâna pe justiţie şi pe resursele ţării? Cred că ei trăiesc o adevărată groază la gândul că va urma un regim care să continue linia Preşedintelui”, a adăugat Elena Udrea pe reţeaua de socializare.

Facebook Comments

1 Comment so far

Jump into a conversation
  1. Lucretiu Patrascanu
    #1 Lucretiu Patrascanu 15 May, 2014, 08:28

    Ce pretentii putem avea de la un biet viitor puscarias, un batran basinos, un escroc ordinar si dovedit ?! Il anunt si pe aceasta cale ca deja am format trupa care va urmari la randul ei pandarii trimisi sa culeaga informatii pentru Haznaua 3, acest WC public al celor spalati pe creier ! Si il sfatuim pe varan : ori inceteaza, ori va plati spitalizarea tinerilor securisti instruiti in beciurile Grivco !

    Reply this comment

<