Elena Udrea: Trebuie un candidat care să poată lupta cu Victor Ponta pe terenul lui

Elena Udrea: Trebuie un candidat care să poată lupta cu Victor Ponta pe terenul lui

by May 14, 2014 0 comments

PD - LANSARE CANDIDATI PE - PITESTIDeputata Elena Udrea, membră PMP, a declarat marți că se poate pregăti pentru un duel cu Victor Ponta la alegerile prezidențiale din noiembrie, relateaza Agerpres.

“Noi suntem consecvenți și spunem că după 25 mai îl vom susține pe cel mai bun, noi așa am fost învățați în politică, așa am învățat noi politică de la Traian Băsescu, să mergi cu cel mai bun. Pentru alegeri vom merge cu cel care are capacitatea să adune electoratul în jurul lui, cel care poate să se bată cu Victor Ponta în mod credibil, pentru că la domnul Ponta nu argumentele sunt armele în competiție, ci scandalul. Deci, vedeți zilele acestea că bătălia este una a vorbelor, și nu a faptelor și trebuie un candidat care să poată lupta cu Victor Ponta pe terenul lui, în mocirlă, acolo unde se duce bătălia astăzi din cauza domnului Victor Ponta și să-l învingă cu armele lui. Aștept pe cineva care să ducă bătălia în stilul domnului Victor Ponta și să-l și bată pe acesta”, a afirmat Udrea.

Întrebată dacă ea îndeplinește aceste cerințe, Udrea a răspuns că se poate pregăti pentru asta.

“Eu mă pot pregăti pentru asta. Vă spuneam că noi ne pregătim cu cei mai buni. Până în momentul acesta cred că este evident că Victor Ponta și PSD se bat doar cu doi oameni, cu Traian Băsescu și cu mine. Eu mi-aș dori din suflet ca ceilalți colegi din partidele de centru-dreapta să intre în această bătălie și să mai ia din efortul pe care îl facem noi, pentru că e greu ca doi oameni să se bată cu un sistem, cu sistemul PSD, sistemul baronilor din teritoriu și tot ceea ce reprezintă PSD-ul”, a susținut Elena Udrea.

În opinia sa, cea mai mare provocare va fi la alegerile prezidențiale din noiembrie iar membrii PMP se pregătesc pentru momentul acela. “Marele meci din noiembrie 2014 va fi câștigat de noi”, este de părere Udrea.

Ea a mai spus că după 25 mai va fi anunțat și reprezentantul PMP pentru prezidențiale, menționând că în acest moment nici alte partide nu au un candidat. “Toată lumea se ferește să spună dacă intră în această competiție care înseamnă bătălia pentru Președinția României”, a adăugat deputata.

Elena Udrea a jucat tenis marți cu Ruxandra Dragomir, care candidează pentru un mandat de senator în București din partea PMP.

Facebook Comments

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.