Liviu Ddragnea: Nu-l presez pe Ponta sa candideze la prezidentiale, sunt camaradul si sprijinul lui

Liviu Ddragnea: Nu-l presez pe Ponta sa candideze la prezidentiale, sunt camaradul si sprijinul lui

Liviu Ddragnea: Nu-l presez pe Ponta sa candideze la prezidentiale, sunt camaradul si sprijinul lui

by June 9, 2014 0 comments

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat, duminica seara, ca nu pune presiune pe Victor Ponta pentru a candida la alegerile prezidentiale, deoarece el este “prietenul, camaradul si sprijinul” premierului. Dragnea va fi seful de campanie al lui Victor Ponta, daca acesta va candida si daca PSD va fi de acord cu acest lucru, relateaza ziare.com.

“Si-ar dori foarte multi membri de partid, aproape toti, dar nu pune nimeni presiuni asupra lui. Nu e vorba de o simpla candidatura. El nu ezita deloc, o sa decida daca si cand va face anuntul pentru prezidentiale”, a declarat vicepremierul, invitat la B1 Tv.

Intrebat pe cine ar sustine Victor Ponta pentru functia de premier, in cazul in care va candida in noiembrie la prezidentiale, Dragnea a subliniat ca “functia de premier nu se alege”.

“Victor Ponta nu are nevoie de carje, va candida, daca va candida, in tandem cu poporul roman”, a completat vicepremierul.

“Ar fi bine ca anuntul de candidatura sa apara in septembrie. Dar trebuie sa luam in calcul ca startul campaniei pentru prezidentiale este pe 2 octombrie.

 

Discutia cu privire la cine va fi presedinte al PSD vreau sa inceapa daca Victor Ponta candideaza si dupa ce Victor Ponta castiga alegerile prezidentiale. Aceeasi greseala am facut-o si in 2004 si in 2009. Trebuie sa ramanem conectati cu toata fibra la alegerile prezidentiale, nu sa negociem cine sa fie prim-ministru, cine sa fie presedinte al partidului”, a continua Liviu Dragnea.

De asemenea, acesta a mai spus ca, in cazul in care Victor Ponta candideaza si daca partidul e de acord, va fi seful de campanie al presedintelui PSD.

“Dar, repet, nimeni nu pune presiune pe Victor Ponta. Eu nu pun presiune, sun prietenul, camaradul si sprijinul lui”, a incheiat Dragnea.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.