Liviu Dragnea: PSD va incheia majoritati cu PPDD in judetele unde este posibil

Liviu Dragnea: PSD va incheia majoritati cu PPDD in judetele unde este posibil

Liviu Dragnea: PSD va incheia majoritati cu PPDD in judetele unde este posibil

by June 2, 2014 0 comments

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a afirmat luni ca social-democratii intentioneaza sa formeze “majoritati cu PP-DD” in judetele si localitatile unde acest lucru este posibil, potrivit Agerpres.

“Vrem in toate judetele si localitatile unde se poate face lucrul asta sa facem majoritati cu PP-DD, in conditiile in care liberalii au hotarat sa faca alianta cu PDL. Nu stiu daca o sa o faca sau nu, dar vrem ca majoritatile sa functioneze in continuare si proiectele de dezvoltare ale comunitatilor locale asumate de primarii si presedintii nostri sa poata fi puse in aplicare. Eu v-am spus ce am vorbit cu secretarul general de la PP-DD si se pare ca incepem sa ne constituim, unde se poate”, a declarat Dragnea, la Senat.

El a spus ca daca Dan Diaconescu vrea o alianta anti-Basescu, este o veste buna.

“Asta este o veste foarte buna. Daca Dan Diaconescu vrea sa facem o alianta anti-Basescu, suntem acolo. Daca Dan Diaconescu nu a inteles ca PNL este pro-Basescu, inseamna ca a fost plecat din tara”, a sustinut Dragnea.

Intrebat ce se intampla cu posturile din deconcentrate pe care le detineau liberalii, presedintele executiv al PSD a raspuns: “In mod normal, pana acum, fiind niste cetateni foarte onorabili (liberalii – n.r.), ar fi trebuit sa plece din moment ce ei spun ca se aliaza cu PDL si au iesit din USL, adica au iesit de la guvernare, in mod normal ar fi trebuit sa plece. Daca nu, inseamna ca sunt ipocriti”.

Facebook Comments

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

<