Gorghiu, despre candidaţii PSD la Bucureşti: O tocăniţă

Gorghiu, despre candidaţii PSD la Bucureşti: O tocăniţă

Gorghiu, despre candidaţii PSD la Bucureşti: O tocăniţă

by March 18, 2016 0 comments

Co-președintele PNL Alina Gorghiu a declarat vineri, la Ploiești, referindu-se la anunțul PSD privind candidații la sectoarele Capitalei că decizia social-democraților este “o tocăniță din care nu se știe cât va înțelege electoratul de stânga”, scrie agerpres.ro.

“Vreau să vă spun că este o ciorbă, o tocăniță decizia PSD-ului de astăzi. La anumite sectoare merg cu UNPR-ul, la altele împreună cu UNPR și susținerea ALDE. Trebuie să vină cu un tabel să își aducă aminte public de fiecare dată la ce sectoare merg cu UNPR-ul, la ce sectoare … (…) E o tocăniță din care nu știu cât va înțelege electoratul lor de stânga”, a spus Gorghiu, conform sursei.

Co-președintele PNL a adăugat că Gabriela Firea este un candidat pe care liberalii îl vor monitoriza “cu maxim interes și atenție”, punctând că orice candidat din partea PSD este un candidat puternic pentru PNL.

Citiţi mai multe pe http://www.agerpres.ro/politica/2016/03/18/gorghiu-despre-candidatii-psd-la-sectoarele-capitalei-o-tocanita-nu-stiu-ce-va-intelege-electoratul-de-stanga-17-44-12

Facebook Comments

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

<