MRU in campania prezidentiala: In tandem alaturi de Cristian Diaconescu

MRU in campania prezidentiala: In tandem alaturi de Cristian Diaconescu

MRU in campania prezidentiala: In tandem alaturi de Cristian Diaconescu

by June 5, 2014 0 comments

Liderul Fortei Civice (FC), Mihai Razvan Ungureanu, a anuntat ca, incepand de astazi, a intrat in campania pentru alegerile prezidentiale. MRU sustine atat un “tandem” alaturi de Cristian Diaconescu, dar nu exclude o varianta Ungureanu-Iohannis, informeaza evz.ro.

“Candidatura mea la prezidentiale ramane in picioare, este foarte ferma. Incepand de azi sunt in campania pentru prezidentiale”, a declarat Razvan Ungureanu.

Liderul FC a precizat ca priveste cu interes congresul PMP, programat sambata, adaugand ca nu exclude un tandem alaturi de Cristian Diaconescu pentru alegerile prezidentiale.

“Un tandem Ungureanu-Diaconescu suna bine. Cum suna bine si un Papahagi in fruntea PMP. Nu scot din calcul nici tandemul Ungureanu-Iohannis”, a explicat MRU.

Ungureanu crede ca fuziunea PNL-PDL nu este suficienta pentru victoria dreptei la prezidentiale. Politicianul crede ca un presedinte nu poate fi dat doar de doua partide mari, varianta sa fiind realizarea unei uniuni a tuturor partidelor de dreapta.

“Coagularea nu se face dintr-un punct, trebuie generozitate si relaxare politica. O uniune a fortelor de dreapta o vedem mult mai bine. Nu exista vot de dreapta care sa fie aruncat la cos”, a continuat Mihai Razvan Ungureanu.

“Cele zece puncte se pot lua de la Forta Civica, PMP si independent. Succesul in toamna nu poate fi dat doar de doua partide mari. Salutam intentia de fuziune PNL-PDL, dar cand trasezi granite fata de alte partide faci pasi gresiti. Trebuie mult tact si viziune”, a subliniat MRU, conform sursei citate.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.