Care este relaţia dintre Elena Udrea şi şpaga Microsoft

Care este relaţia dintre Elena Udrea şi şpaga Microsoft

Care este relaţia dintre Elena Udrea şi şpaga Microsoft

by October 2, 2014 0 comments

Elena Udrea are relaţii apropiate cu personajele implicate în dosarul Microsoft. Aceasta a impumutat peste 500 de mii de euro de la fostul tenismen Dinu Pescariu, potrivit declaraţiei ei de avere! De altfel, Pescariu e cel care a intermediat relaţia Dorin Cocoş şi Claudiu Florică, cel care a câştigat licenţele Microsoft.

Potrivit România TV, în declaraţia de avere din 2009, Elena Udrea a menţionat că a luat un impumut de 200.000 de lei de la Dinu Pescariu, bani care trebuiau returnaţi în doi ani. În 2012 Udrea a declarat un alt împrumut, de 500.000 de euro, în care creditorul este Dinu Pescariu iar debitorul, Dorin Cocoş. Scadenţa acestuia este 2021. Întrebată de jurnalişti despre relaţia dintre fostul soţ, Dorin Cocoş si tenismentul Dinu Pescariu, aceasta a exclamat: “în legătură cu fostul meu soţ, o să vă rog să-l întrebaţi chiar pe el”.

Misterul şpăgilor Microsoft începe să iasă la suprafaţă tot mai mult. Claudiu Florică cel care intenţiona în 2009 să participe la licitaţia licenţelor a fost pus în legătură cu Dorin Cocoş prin Dinu Pescariu, care a iniţiat planul.

”În cursul lunii ianuarie 2009, Dinu Pescariu mi-a făcut cunoştinţă cu Dorin Cocoş, care m-a primit în biroul său situat lângă Arcul de Triumf. Aici mai erau de faţă Gabriel Sandu, Ministrul Comunicaţiilor şi Gheorghe Ştefan, vicepreşedintele PDL.”, citează România TV declaraţia unui martor DNA.

Totul a fost pus la cale de fostul soţ al Elenei Udrea, care a şi împărţit şpaga. La Dinu Pescariu ar fi ajuns 9 milioane de euro, iar din această sumă, Dorin Cocoş a primit aproximativ 6 milioane de euro.

“Din această sumă, Dinu Pescariu urma să-i dea lui Dorin Cocoş suma convenită între ei”, a mai declarat martorul DNA.

Întâmplător sau nu, în toată această perioadă, Elena Udrea primeşte bani, împrumut de la Dinu Pescariu, în două rânduri, pe care îi trece în declaraţia de avere.

Sursa

Facebook Comments

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.