Ilie Sârbu: Nu se poate. Îşi bat joc de noi? Ne sfidează, nu le mai pasă

Ilie Sârbu: Nu se poate. Îşi bat joc de noi? Ne sfidează, nu le mai pasă

Ilie Sârbu: Nu se poate. Îşi bat joc de noi? Ne sfidează, nu le mai pasă

by October 9, 2014 0 comments

Ilie Sârbu, liderul senatorilor PSD, îi acuză pe miniştrii cabinetului Ponta că nu vin la comisiile din Parlament, iar, la ministere, nu au timp pentru nimeni, “sunt ocupaţi, sunt în şedinţe”. “Ne sfidează, nu le mai pasă”, s-a revoltat Sârbu.

Discuţia a avut loc în şedinţa Biroului Permanant al Senatului, scrie stiripesurse.ro, când reprezentanţii Opoziţiei au semnalat că reprezentanţii Guvernului nu vin la şedinţele comisiilor.

Ilie Sârbu le-a dat dreptate. “Am ajuns într-o situaţie în care nu are rost să mai venim nici noi aici. Noi ne facem că ne jucăm de-a Senatul? Instituţie supremă, Legislativ… nu mai ştiu câte atribute îi putem pune în coadă… Nu se poate. Îşi bat joc de noi? Mai mult, vă spun, dragi colegi, cu toată deschiderea, când vă duceţi pe la ministere aţi văzut că vă ţin pe la uşi, toţi. Nu au timp, sunt ocupaţi, sunt în şedinţe. Nici secretarii de stat nu stau de vorbă cu noi”, a spus Sârbu.

Social-democratul le-a reproşat miniştrilor că îi ţin pe la uşi nu numai pe reprezentanţii Opoziţiei, ci şi pe cei ai puterii.

“Nu mai fiţi atât de înţelegători, domnilor. Eu am fost în Comisia pentru agricultură, silvicultură şi dezvoltare rurală. Ştiu colegii care au fost cu mine atunci, nu discutam treaba asta. Nu era secretar de stat, la revedere. Vii când vrei, când vrei să-ţi treci legea, altfel… O să vorbesc la grup, dacă toate grupurile agreează ideea asta, nu se repetă. Ei ştiu. Când văd că lăsăm portiţa deschisă, ne sfidează, nu le mai pasă. Şi la plen, aţi văzut, că tot domnul Iliescu vine şi mai sunt câteva doamne care mai vin pe acolo de la dezvoltare rurală… Haideţi să stabilim foarte clar…”, a adăugat Sârbu.

Citeste mai mult pe RTV.NET

Facebook Comments

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

<