Căpățână s-a lepădat de Mircea Băsescu. Azi se judecă PRIMUL TERMEN din procesul fratelui PREȘEDINTELUI

Căpățână s-a lepădat de Mircea Băsescu. Azi se judecă PRIMUL TERMEN din procesul fratelui PREȘEDINTELUI

Căpățână s-a lepădat de Mircea Băsescu. Azi se judecă PRIMUL TERMEN din procesul fratelui PREȘEDINTELUI

by November 14, 2014 0 comments

La Tribunalul Constanța se judecă primul termen al procesului în care Mircea Băsescu este acuzat de trafic de influență. El este acuzat că ar fi primit, prin intermediul lui Marian Căpățână, 250.000 de euro de la familia lui Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, pentru a-l scăpa pe interlop de închisoare. La începutul anchetei, Marian Căpățână susținea că fratele președintelui nu a primit nici un ban de la Bercea. Astăzi şi-a schimbat declaraţia spre uimirea celor prezenţi.

Astăzi, în fața judecătorilor, Căpățână  și-a schimbat declarațiile, susținând că la Mircea Băsescu ar fi ajuns 600.000 de euro, și că singura lui vină ar fi că, din această sumă, ar fi luat doar 100.000 de euro.

„Suma de 600.000 de euro a ajuns la Mircea Băsescu, din această sumă eu am luat 100.000 de euro”, a spus Căpățână în fața magistraților de la Tribunalul Constanța. Mircea Băsescu este bulversat și dă declarații în fața judecătorilor. Marian Căpățână a fost scos din sala de judecată.

Reamintim că Mircea Băsescu şi Marian Căpăţână au fost arestaţi preventiv în 20 iunie, după ce familia lui Bercea Mondial a făcut publice înregistrări făcute pe ascuns de fiul acestuia, ce ar proba traficul de influenţă de care este acuzat fratele şefului statului.

Cei doi au fost trimişi în judecată în 14 iulie, în stare de arest preventiv, în dosarul în care fratele preşedintelui este acuzat că, prin intermediul lui Căpăţână, ar fi primit 250.000 de euro pentru a interveni la judecători să dispună o sentinţă favorabilă în procesul lui Bercea Mondial. Dosarul în care Mircea Băsescu a fost trimis în judecată pentru trafic de influenţă, iar Marian Adrian Căpăţână pentru complicitate la această infracţiune a fost înregistrat la Secţia Penală a Tribunalului Constanţa.

Citește mai mult

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.