Primarul Sibiului a inceput agresiv confruntarea dar, Victor Ponta a rămas calm

Primarul Sibiului a inceput agresiv confruntarea dar, Victor Ponta a rămas calm

Primarul Sibiului a inceput agresiv confruntarea dar, Victor Ponta a rămas calm

by November 12, 2014 0 comments

A doua dezbatere televizată dintre Klaus Iohannis si Victor Ponta a inceput rau pentru candidatul ACL. Astfel, primarul Sibiului a inceput agresiv, cu atacuri la persoana, lucru speculat de candidatul PSD-UNPR-PC.

“As vrea sa vorbesc foarte mult despre romani, nu atacuri la persoana. Eu am mers la ICCJ care mi-a dat o sentinta definitiva si irevocabila, dumneavoastra ati fugit de ICCJ in procesul cu ANI. Cred ca Iohannis va aduce Romania inapoi in 2010, are in echipa aceiasi oameni care au taiat pensiile – Predoiu, Blaga”, a declarat Victor Ponta, in replica la acuzatiile lui Iohannis legate de speculatiile privind plagierea lucrarii de doctorat.

Candidatul ACL, Klaus Iohannis, a acceptat şi a doua confruntare cu Victor Ponta, după cea de marţi seara. Deşi mai mulţi analişti politici, jurnalişti, dar şi politicieni de dreapta au spus că Iohannis a venit total nepregătit la prima dezbatere, Iohannis s-a apărat spunând că a fost doar “un talk-show, nu o dezbatere pe teme prezidenţiale”, “dar, decât nimic..”.

Victor Ponta şi Klaus Iohannis s-au întâlnt, miercuri seara, la a doua dezbatere pentru turul al doilea al alegerilor prezidenţiale. După ce în prima confruntare, Iohannis a acuzat că nu cunoaşte formatul şi temele emisiunii şi i s-a imputat faptul că a venit total nepregătit, staff-ul ACL a fost mandatat miercuri să negocieze formatul emisiunii care va avea loc la B1 TV.
Citeste mai mult 

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.