Ruxandra Dragomir: Cine esti Ana Maria Topoliceanu? Tu ai o mama?

Ruxandra Dragomir: Cine esti Ana Maria Topoliceanu? Tu ai o mama?

Ruxandra Dragomir: Cine esti Ana Maria Topoliceanu? Tu ai o mama?

by March 2, 2015 0 comments

Fosta jucatoare de tenis Ruxandra Dragomir, prietena a Elenei Udrea, scrie pe contul sau de Facebook un mesaj catre Ana Maria Topoliceanu, fosta sefa a Companiei Nationale de Investitii, potrivit Hotnews.ro: “Stim cine este Elena Udrea. Dar cine esti tu, Ana Maria Topoliceanu? Cu totii avem parinti, avem o mama, doar nu am aparut singuri pe aceasta lume. Tu, Ana Maria Topoliceanu, ai o mama?”, scrie Dragomir catre Topoliceanu. Postarea este ilustrata cu o fotografie (dreapta) in care apar Elena Udrea si mama sa.

Citeste textul integral publicat pe contul sau de Facebook de catre Ruxandra Dragomir:

Stim cine este Elena Udrea!!!
Dar cine esti tu, Ana Maria Topoliceanu???

Cu totii avem parinti, avem o mama, doar nu am aparut singuri pe aceasta lume.Tu, Ana Maria Topoliceanu, ai o mama? Stii tu oare ce simte o mama atunci cand copilul sau sufera? Iti spun eu. Doamna Maria, mama Elenei, sufera, partial sau chiar foarte mult si din cauza ta. Vorbim zilnic, am vizitat-o impreuna pe Elena in arest si i-am simtit suferinta de mama, i-am vazut lacrimile si neputinta de a intelege ce se intampla. Sufera pentru ca te-au acceptat si ai facut parte din familia lor, ai mancat cu ei la masa, te-ai bucurat de sinceritatea Elenei, ai fost cea mai buna prietena a ei dar ai tradat.

Ai tradat o prietenie,in viziunea Elenei, frumoasa si adevarata. Ai tradat-o pe cea care ti-a oferit sprijin atunci cand iti era greu, ai tradat increderea unei femei care ti-a oferit poate cel mai de pret lucru, prietenia sincera si adevarata care se castiga in ani si se pierde intr-o clipa. Tu ai pierdut-o fara ca macar sa clipesti, ai aratat public o calitate morala indoielnica, incercand sa te salvezi prin denunturi mincinoase, fiind inspaimantata de ceea ce avea sa se intample.

Ai tradat prin acest denunt si mai mult decat atat ai mintit in scris, ca toti ceilalti, cel putin eu asa am inteles.Si pentru asta, Elena indura zilele de arest preventiv. Mi-ar fi placut sa iti transmit sa ai o primavara frumoasa, insa nu pot.

Atat Elena, multi alti oameni, cat si eu de altfel avem incredere in Justitie. Si speram ca dupa aceasta confruntare, fata in fata cu denuntatorii, sa stim si sa vedem ‘Adevarul fara catuse’“.

Facebook Comments

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.