Un apropiat al lui Traian Basescu, vizat de perchezitii intr-un dosar de bancruta frauduloasa

Un apropiat al lui Traian Basescu, vizat de perchezitii intr-un dosar de bancruta frauduloasa

Un apropiat al lui Traian Basescu, vizat de perchezitii intr-un dosar de bancruta frauduloasa

by March 5, 2015 0 comments

Poliţiştii ilfoveni fac, joi, şapte percheziţii în patru judeţe, la firme şi la persoane suspectate de bancrută frauduloasă şi distrugere, printre cei vizaţi fiind şi omul de afaceri Dumitru Bucşaru, pentru un credit bancar de 30 de milioane de euro luat pentru construirea unui complex de locuinţe.

Percheziţiile au loc în judeţele Ilfov, Ialomiţa, Dâmboviţa şi Giurgiu, la locuinţele suspecţilor şi la societăţile comerciale a trei persoane, se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ilfov.

Şase persoane suspectate de bancrută frauduloasă şi distrugere vor fi duse la audieri.

Surse apropiate anchetei au declarat, pentru MEDIAFAX, că printre persoanele vizate de anchetatori este şi omul de afaceri Dumitru Bucşaru, fostul patron al clubului Unirea Urziceni, un apropiat al lui Traian Băsescu şi al Elenei Udrea. Anchetatorii au descins şi în Complexul Imobiliar Green City.

 Dumitru Bucşaru este suspectat şi de distrugere, întrucât după intrarea în insolvenţă a societăţii Green City, controlată de omul de afaceri, acesta ar fi luat din apartamentele din complexul imobiliar, care erau utilate complet, mobila şi centralele termice, pentru a nu le preda lichidatorului juridicar, au spus sursele din rândul anchetatorilor.

“Din cercetări a reieşit că, în perioada 2013-2014, persoanele în cauză ar fi contractat un credit bancar, în valoare de 30.000.000 de euro, pentru construirea unui complex de locuinţe în localitatea 1 Decembrie, judeţul Ilfov, iar după ce au intrat în insolvenţă, ar fi înstrăinat activele, prezentând evidenţe contabile nereale lichidatorului judiciar”, a precizat IPJ Ilfov.

Facebook Comments

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.