Printul Charles, din nou in Romania. “Intotdeauna vin cu bucurie in Transilvania”

Printul Charles, din nou in Romania. “Intotdeauna vin cu bucurie in Transilvania”

Printul Charles, din nou in Romania. “Intotdeauna vin cu bucurie in Transilvania”

by June 1, 2015 0 comments

Printul Charles se afla in satul Valea Zalanului, din judetul Covasna, unde a ajuns duminica seara, dupa intalnirea cu presedintele Klaus Iohannis, mostenitorul coroanei britanice fiind intampinat de mai multi localnici pe care i-a salutat si spunand ca vine intotdeauna cu bucurie in Transilvania.

Printul Charles s-a intalnit, duminica, la Palatul Cotroceni, cu presedintele Klaus Iohannis, iar dupa intrevedere, mostenitorul coroanei britanice a plecat spre satul Valea Zalanului, din judetul Covasna.

El a fost intampinat de mai multi localnici pe care i-a salutat si cu care a schimbat cateva cuvinte.

Printul Charles a spus ca vine intotdeauna cu bucurie in Transilvania.

“Intotdeauna vin cu bucurie in Transilvania. Este foarte speciala! O excursie grozava!”, a afirmat mostenitorul coroanei britanice.

El va sta in Valea Zalanului pana marti, apoi va merge in satul Viscri din judetul Brasov.

Printul Charles a venit la Palatul Cotroceni si in urma cu un an, cand, tot la finele lunii mai, s-a intalnit cu presedintele de atunci, Traian Basescu, dupa care a vizitat mai multe localitati din Transilvania.

El a fost in Transilvania de mai multe ori in ultimii ani, in vizite private in judetele Mures, Covasna, Harghita si Brasov.

Printul Charles are doua proprietati in satul covasnean Valea Zalanului, una dintre acestea fiind o casa veche de peste o suta de ani, care a fost complet renovata. De altfel, Printul Charles detine mai multe proprietati in Romania, printre care si o casa in satul Viscri.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.