Marian Godină, admirat de premier. Cioloş: Ar trebui să fie o lecţie pentru Poliţie

Marian Godină, admirat de premier. Cioloş: Ar trebui să fie o lecţie pentru Poliţie

Marian Godină, admirat de premier. Cioloş: Ar trebui să fie o lecţie pentru Poliţie

by February 24, 2016 0 comments

Poliţistul Marian Godină a devenit, în opinia şefului Guvernului, un exemplu demn de urmat pentru Poliţia Română.

Premierul Dacian Cioloş a participat miercuri, la Biblioteca Centrală Universitară ”Carol I”, la lansarea cărţii scrisă de poliţist – ”Flashuri din sens opus” – precizând că acesta este un exemplu pentru Poliţie şi are întregul sprijin al Guvernului, scrie mediafax.ro.

“Am evitat să vin pentru că este momentul dânsului şi nu vreau să rămână cineva cu impresia că premierul vrea să îşi asocieze imaginea cu un om de succes şi cu un om care-i apropiat de societate (…) Am decis, totuşi, să vin ca să fie foarte clar şi pentru dânsul şi pentru alţii că acest gen de comportament civic, autentic, chiar şi într-o instituţie însărcinată cu ordinea publică, are toată susţinerea Guvernului şi are toată susţinerea mea” a declarat premierul, conform sursei.

El a mai spus că Marian Godină a devenit un simbol pentru societate, pentru că este nevoie de “profesionalism” şi “onestitate”. “Cred că în felul acesta societatea românească poate să se însănătoşească şi faptul că un om ca şi dumnealui, cu comportamentul pe care îl are, are atâta susţinere în societate, arată că tocmai asta aşteaptă oamenii: onestitate, profesionalism, autenticitate şi verticalitate în orice activitate, de jos până sus. Din punctul ăsta de vedere nu mă surprinde faptul că domnul Godină devine un simbol”, a mai declarat premierul Dacian Cioloş.

Citiţi mai multe pe http://www.mediafax.ro/politic/dacian-ciolos-fenomenul-marian-godina-ar-trebui-sa-fie-o-lectie-pentru-politie-15086601

Facebook Comments

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.