Protest. În jur de 300 de mineri s-au blocat în subteran, la Lonea

Protest. În jur de 300 de mineri s-au blocat în subteran, la Lonea

Protest. În jur de 300 de mineri s-au blocat în subteran, la Lonea

by February 22, 2016 0 comments

Speriaţi de perspectiva pierderii locurilor de muncă, aproximativ 300 de mineri de la Exploatarea Minieră Lonea s-au blocat, luni, în subteran, nemulţumiţi de starea de insolvenţă în care se află Complexul Energetic Hunedoara.

Potrivit mediafax.ro, la protest au participat şi angajaţii care lucrează la suprafaţă, aceştia fiind solidari cu cei din subteran, prin oprirea activităţii. Minerilor le este teamă că îşi vor pierde locurile de muncă. Aceştia au cerut prezenţa în Valea Jiului a ministrului Energiei, Victor Grigorescu.

„Demersul acestora este unul care survine după ani de zile, timp în care noi ca organizaţie sindicală, am încercat prin toate posibilităţile legale să atragem Guvernului atenţia asupra situaţiei către care se îndreaptă Complexul Energetic Hunedoara”, a declarat, printre altele, liderul Sindicatului “Muntele”, Petre Nica, conform sursei.

Citiţi mai multe pe http://www.mediafax.ro/social/protest-la-exploatarea-miniera-lonea-sute-de-mineri-s-au-blocat-in-subteran-15083324

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.