Voicu, către deputaţii care decid asupra solicitărilor DNA: Sunt un om curat

Voicu, către deputaţii care decid asupra solicitărilor DNA: Sunt un om curat

Voicu, către deputaţii care decid asupra solicitărilor DNA: Sunt un om curat

by February 17, 2016 0 comments

Deputatul PSD Mădălin Voicu le-a solicitat, miercuri, colegilor săi să nu încuviinţeze reţinerea şi arestarea sa pentru că ar fi o “umilinţă îngrozitoare”, el adăugând că este un “om cinstit”.

”Vă rog să nu încuviinţaţi reţinerea şi arestarea mea pentru că sunt nevinovat şi ar fi o umilinţă îngrozitoare pe care o voi suporta, dacă Doamne fereşte, se va întâmpla. Dar este inadmisibil să mi se întâmple mie şi altora aşa ceva, chestiuni care ţin de un fel de presiune şi represiune într-o ţară care se pretinde democratică. Credeţi-mă că eu nu sunt politician, fac politică (…) sunt un om curat. Accept orice fel de verdict în ceea ce mă priveşte cu condiţia să fie adevărul pur”, a declarat deputatul PSD Mădălin Voicu, în plenul Camerei, potrivit mediafax.ro.

Deputatul Mădălin Voicu a afirmat, conform sursei, că nu crede că nici unul dintre colegii săi îl pot bănui de trafic de influenţă şi nici Nicolae Păun nu şi-ar fi permis să îl „atragă”, ştiind cum este „construit, educat”.

Potrivit mediafax.ro, Mădălin Voicu a afirmat că cine a citit rechzitoriul întocmit de procurori va vedea că nu are nicio legătură cu faptele invocate. „Nu am făcut niciodată o fraudă, nu am firme, carnet de conducere şi nici internet, nu ştiu să umblu”, a susţinut Voicu.

Citiţi mai multe pe http://www.mediafax.ro/politic/sedinta-in-care-deputatii-decid-asupra-solicitarilor-dna-in-cazul-voicu-paun-a-inceput-madalin-voicu-de-ce-am-eu-soarta-aceasta-cand-eu-sunt-un-om-cinstit-curat-si-fara-pete-15078095

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.