Invitaţie. Premierul Cioloş are ‘oricând deschisă ușa în PNL’, spune Gorghiu

Invitaţie. Premierul Cioloş are ‘oricând deschisă ușa în PNL’, spune Gorghiu

Invitaţie. Premierul Cioloş are ‘oricând deschisă ușa în PNL’, spune Gorghiu

by March 3, 2016 0 comments

Liberalii nu au renunţat la gândul de a-l aduce în rândurile formaţiunii pe actualul premier.

Copreședintele PNL Alina Gorghiu a declarat joi la Râmnicu Vâlcea că premierul Dacian Cioloș are ‘oricând deschisă ușa în PNL’, informează agerpres.ro.

“Eu și Vasile Blaga avem niște obiective foarte clare: câștigarea alegerilor locale, alegerile locale sunt definitorii pentru alegerile parlamentare. Odată alegerile locale câștigate, alegerile generale îți conferă premisa de a coagula o majoritate care să propună prim ministrul. Noi avem un premier desemnat în persoana lui Cătălin Predoiu, nu vă ascund că suntem deschiși către orice infuzie de capital tehnocrat dacă performează în cabinetul Cioloș, este un foarte clar “dacă”, domnul Cioloș are oricând deschisă ușa în Partidul Național Liberal dacă va dori să devină membru al acestui partid, înțeleg că opțiunea domniei sale este rămână tehnocrat și să nu se implice în viața politică. Dar știți cum e, viața e lungă și până la sfârșitul anului sunt multe lucruri care se pot întâmpla”, a spus Gorghiu, conform sursei.

Liderul PNL a mai spus că după alegerile generale liberalii doresc un guvern politic.

Citiţi mai multe pe http://www.agerpres.ro/politica/2016/03/03/alina-gorghiu-domnul-ciolos-are-oricand-deschisa-usa-in-partidul-national-liberal-14-52-14

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.