Iohannis spune că este îngrijorat în privinţa stării de sănătate a regelui Mihai

Iohannis spune că este îngrijorat în privinţa stării de sănătate a regelui Mihai

Iohannis spune că este îngrijorat în privinţa stării de sănătate a regelui Mihai

by March 2, 2016 0 comments

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat miercuri că a primit “cu îngrijorare” vestea despre starea de sănătate a Regelui Mihai şi a afirmat că îşi doreşte ca Majestatea Sa “să aibă puterea să treacă peste aceste momente dificile”, scrie mediafax.ro.

“Am primit cu îngrijorare vestea deteriorării stării de sănătate a Majestăţii Sale Regelui Mihai. Îmi doresc ca Regele să aibă puterea să treacă peste aceste momente dificile şi îmi exprim nădejdea că Familia Regală va rămâne şi pe viitor acelaşi reper deosebit de speranţă şi solidaritate. Este important ca, mai ales în aceste clipe grele, să nu uităm exemplul vrednic de curaj şi dăruire pus în slujba naţiunii de către Majestatea Sa Regele încă din 1927″, a scris şeful statului pe Facebook.

Regele Mihai I este grav bolnav şi din acest motiv reprezentanţii Casei Regale a României au anunţat miercuri că regele se va retrage din viaţa publică. Consiliul Regal a luat notă de starea de sănătate a Majestăţii Sale, care a fost supus recent unei operaţii chirurgicale. Diagnosticele puse de echipa medicală sunt: ”carcinomepidermoid metastazant” şi ”leucemie cronică”.

Citiţi mai multe pe http://www.mediafax.ro/politic/reactia-clasei-politice-dupa-anuntul-de-retragere-facut-de-regele-mihai-iohannis-imi-doresc-ca-regele-sa-aiba-puterea-sa-treaca-peste-aceste-momente-dificile-15094588

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.