PND vrea ca preşedintele şi premierul să stopeze primirea de imigranţi în România

PND vrea ca preşedintele şi premierul să stopeze primirea de imigranţi în România

PND vrea ca preşedintele şi premierul să stopeze primirea de imigranţi în România

by March 24, 2016 0 comments

Partidul Noua Dreaptă (PND) a trimis o scrisoare de condoleanţe ambasadorului Belgiei la Bucureşti şi a exprimat compasiunea şi solidaritatea naţionaliştilor români cu naţiunea belgiană îndoliată de atentatele teroriste islamiste de la Bruxelles, se arată într-un comunicat de presă al acestei formaţiuni politice.

”Partidul Noua Dreaptă avertizează că acesta este rezultatul politicilor pro-imigraţie promovate în mod iresponsabil de guvernul belgian si eurocraţii de la Bruxelles. Primirea de imigranţi pe teritoriul României, sub presiunea Comisiei Europene, va conduce la acelaşi deznodământ tragic şi cerem IMPERATIV Preşedintelui Klaus Iohannis şi premierului Dacian Cioloş să stopeze primirea de imigranţi pe teritoriul României si sa respecte Constituţia României care prevede la art. 3 că ”pe teritoriul statului român nu pot fi strămutate sau colonizate populaţii străine”. În caz contrar, Preşedintele şi Primul Ministru vor purta responsabilitatea pentru ce va urma!”, se spune în comunicatul PND.

Conform sursei, în Belgia a fost decretată stare de alertă maximă şi belgienii sunt îndemnaţi să nu iasă din case.

”Nu vrem să importăm această teroare în România, nu vrem să vedem atentate islamiste în România, nu vrem ca vieţile şi siguranţa românilor să fie puse în pericol prin deciziile iresponsabile ale eurocraţilor de la Bruxelles şi Bucureşti! Statul are obligaţia să-i apere pe români, nu să-i pună în pericol!”, spune PND.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.