Se solicită convocarea CSAT în care să se decidă ”respingerea imediată” a cotelor de migranţi

Se solicită convocarea CSAT în care să se decidă ”respingerea imediată” a cotelor de migranţi

Se solicită convocarea CSAT în care să se decidă ”respingerea imediată” a cotelor de migranţi

by March 24, 2016 0 comments

Un partid politic îi solicită şefului statului să întrunească într-un timp cât mai scurt CSAT şi să decidă respingerea cotelor de imigranţi pentru România.

”Partidul România Unită vă solicită să convocați de urgență o întrunire a CSAT în care să decideți respingerea imediată a cotelor obligatorii de migranți, hotărâre care să fie comunicată Comisiei Europene. De asemenea, vă solicităm să adoptați de urgență o decizie de expulzare în termen de trei zile a tuturor migranților care au ajuns până în acest moment în România în urma deciziilor luate la Bruxelles. Nu așteptați până vă veți păta mâinile cu sângele românilor nevinovați! Luați decizia de a proteja teritoriul României acum, când încă mai este cu putință, înainte ca România să devină și ea o victimă a terorismului islamic!”, se arată într-o scrisoare deschisă transmisă preşedintelui Iohannis de către PRU.

În scrisoarea semnată de preşedintele formaţiunii, deputatul Bogdan Diaconu, se menţionează că Iohannis, în calitate de președinte al țării, trebuie să acționeze imediat pentru ”protejarea națiunii române de pericolele pe care migranții le aduc cu ei”.

”Așa cum decizia de a accepta cotele obligatorii a fost luată fără consultarea Parlamentului și fără consultarea populației prin referendum, aveți acum datoria să reparați această decizie în cel mai scurt timp respingând dictatele Bruxelles-ului! Încetați atitudinea de slugărnicie la adresa Uniunii Europene și faceți-vă datoria de președinte al unui stat suveran! Cetățenii României nu mai acceptă să fie cobaii unui experiment periculos al UE care se va termina cu victime și distrugeri! Aveți șansa să faceți istorie, apărând granițele țării sau, în caz contrar, veți deveni vinovat personal de dezastrul care va urma și veți fi direct responsabil pentru victimele atentatelor pe care migranții le vor aduce și pe teritoriul României!”, se mai spune în scrisoare.

 

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.