Senatorului Cristiana Anghel i-a căzut în cap un steag primit de la Ilie Năstase

Senatorului Cristiana Anghel i-a căzut în cap un steag primit de la Ilie Năstase

Senatorului Cristiana Anghel i-a căzut în cap un steag primit de la Ilie Năstase

by March 15, 2016 0 comments

Senatorul UNPR Ilie Năstase i-a oferit colegei sale, Cristiana Anghel (ALDE), luni, în sala de plen, un steag , pe care l-a rezemat de fotoliul acesteia, însă, în timpul şedinţei, senatoarea s-a trezit cu el în cap.

”Nu m-a lovit. Chiar dacă mă lovea, nu conta pentru că intenţia domnului Năstase a fost extraordinar de bună, mă bucur că mă apreciază şi nici nu m-a supărat. (…) Eu am precum pisica nouă vieţi, nu păţesc nimic, nu mizaţi pe faptul că aş păţi ceva”, a declarat Anghel după şedinţa de plen, scrie mediafax.ro.

La rândul său, conform sursei, Năstase a spus că i-a oferit steagul Cristianei Anghel pentru că “este un patriot”. “Nu ştiu, n-am vrut. Eu i l-am oferit pentru că ea e singura care merită steagul ăla (…) este un patriot”, a declarat Năstase, explicând că nu mai ia nimeni atitudine la fel ca Anghel.

Incidentul s-a produs după ce proiectul de lege iniţiat de Cristiana Anghel, referitor la reintroducerea insultei şi calomniei în Codul penal, a fost respins de plenul Senatului.

Anghel a declarat, după şedinţa de plen, că va susţine iniţiativa la Camera Deputaţilor, unde va trece “precum acceleratul”.

Citiţi mai multe pe http://www.mediafax.ro/politic/cristiana-anghel-dupa-ce-i-a-cazut-in-cap-un-steag-oferit-de-ilie-nastase-eu-am-ca-pisica-noua-vieti-video-15107338

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.