Firea spune că Ponta poate fi din nou prim-ministru

Firea spune că Ponta poate fi din nou prim-ministru

Firea spune că Ponta poate fi din nou prim-ministru

by May 5, 2016 0 comments

Victor Ponta poate să fie președinte al Camerei Deputaților, poate fi din nou prim-ministru, poate fi orice, a declarat miercuri vicepreședintele PSD, Gabriela Firea, adăugând că întrebarea este dacă fostul premier va dori să preia un mandat la șefia Camerei de doar trei luni, scrie agerpres.ro.

Întrebată dacă Victor Ponta îl poate înlocui pe Valeriu Zgonea atât ca președinte al Camerei Deputaților, cât și în partid, Firea a arătat că, dacă fostul premier dorește, va avea sprijin în acest sens din partea colegilor.

“Dacă Victor Ponta va dori acest lucru (n.r. președinția Camerei Deputaților) sunt convinsă că va avea sprijin din partea colegilor. Și în zilele trecute a vorbit cu președintele Liviu Dragnea, mâine merg împreună la Slatina pentru lansarea candidaților. Eu doar mi-am pus întrebarea aseară, și o repet, dacă va dori domnul Ponta să preia un mandat atât de scurt — pentru că este vorba de trei luni de lucru, pentru că lunile iulie și august sunt luni de vacanță parlamentară. Asta cred că este o întrebare pe care și-o pune și domnia sa”, a spus senatoarea PSD, la România Tv, conform agerpres.ro.

http://www.agerpres.ro/politica/2016/05/04/gabriela-firea-victor-ponta-poate-sa-fie-presedinte-al-camerei-deputatilor-poate-fi-din-nou-prim-ministru-22-04-17

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

<