Aradul este prea mic pentru politicianul Gheorghe Falca

Aradul este prea mic pentru politicianul Gheorghe Falca

Aradul este prea mic pentru politicianul Gheorghe Falca

by June 29, 2016 0 comments

Aradul a devenit (din nou) prea mic pentru un politician de talie mondială, cum e Marele Vizionar Gheorghe Falcă. Aşa că preşedintele PDL Arad se implică în negocierile pentru … Consiliul Judeţean Timiş. Cât de curând, vom avea parte din nou de poveştile post-electorale cu Falcă – ministru de Interne sau chiar Falcă – premier, după care noi retrageri, fiindcă aşa cum am văzut, nu prea îl bagă în seamă lumea pe la Bucureşti.

Până atunci însă, Falcă e lider regional şi se implică în negocierile de la Timiş, unde vrea să-l impună în funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean pe Alin Popoviciu. După ce în trecut l-a numit pe deputatul PNL Timiş Alin Popoviciu un „bou care face partidul de râs”, acum l-a reevaluat şi îl consideră numai bun să conducă judeţul.

Culmea, pentru a-i convinge pe cei de la PMP să meargă alături de PNL, Falcă le-ar fi promis acestora o funcţie de vicepreşedinte CJ la Arad, probabil în locul lui Sergiu Bîlcea. Cel puţin aşa susţine primarul Timişoarei, Nicolae Robu, cel care s-a arătat deranjat de intervenţia lui Falcă, declarând că „La Primăria Timișoara însă, nu va fi niciodată altfel decât vreau eu, câtă vreme eu voi fi primar-locomotivă pentru PNL, și nu primar-remorcă“, atunci când s-a pus problema ca primarul Aradului să se implice în negocierile pentru Timişoara.

Din câte se pare, intervenţia lui Falcă n-a prea avut succes, Alin Popoviciu a renunțat la mandat.. Nicio problemă, urmează pasul următor, funcţia de ministru. Că nici aia nu va avea succes, din nou nicio problemă, Falcă şi-a făcut jocul de imagine, părând din nou un mare politician, care însă nu poate depăşi nivelul Aradului, oricât s-ar strădui.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.