Avocatul Gheorghe Piperea ar putea prelua conducerea PNL Bucuresti

Avocatul Gheorghe Piperea ar putea prelua conducerea PNL Bucuresti

Avocatul Gheorghe Piperea ar putea prelua conducerea PNL Bucuresti

by June 16, 2016 0 comments

Avocatul Gheorghe Piperea, autorul legii darii in plata alaturi de deputatul PNL Daniel Zamfir, a anuntat pe Facebook, intr-un mesaj publicat miercuri seara, ca i s-a facut o oferta din partea conducerii PNL de a prelua conducerea filialei Bucuresti, dar ca inca nu a acceptat si cere sfatul celor care ii citesc mesajul. Numele lui Piperea a fost vehiculat in cursul zilei de miercuri ca optiune pentru aceasta functie. Contactat de HotNews.ro, acesta a negat ca ar fi avut discutii cu liderii PNL.

Filiala PNL a ramas fara conducere imediat dupa alegerile locale, cand Catalin Predoiu a demisionat. Predoiu i-a delegat atributiile lui Cristian Busoi pana la alegerea unui nou presedinte.

Pe de alta parte, PNL nu se grabeste sa numeasca pe cineva, stabilind termenul de 15 iulie. Secretarul general Ilie Bolojan a vorbit despre nevoie unei echipe noi la Bucuresti.

Initial, optiunile luate in calcul pentru aceasta functie erau Adriana Saftoiu, Cristian Busoi si Teodor Atanasiu, insa exista si posibilitatea de a fi luati in calcul oameni din afara partidului.

Facebook Comments

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

<