Deputatul Mihăiță Calimente preia ALDE Arad

Deputatul Mihăiță Calimente preia ALDE Arad

Deputatul Mihăiță Calimente preia ALDE Arad

by August 17, 2016 0 comments

O conferință de presă, cu figuri noi, mă rog, vechi în peisajul arădean, a avut loc astăzi la sediul ALDE din Arad, conferință ce a avut ca temă prezentarea noii conduceri, hotărâtă în Biroul Executiv de la București, de către tandemul Călin Popescu Tăriceanu-Daniel Constantin.

Deputatul Mihăiță Calimente, proapăt adept al liberalismului democratic autohton condus de Tăriceanu, a informat jurnaliștii prezenți de preluarea puterii în filiala din Arad: ”sunt singurul care are drept de semnătură”, după cum a afirmat. Astfel în perioada următoare ALDE Arad va trece printr-un proces de reorganizare, Calimente anunțând unele măsuri luate. Prim-vicepreședinți ai filialei sunt desemnați Ionel Ciupe și Mircea Purcaru iar filiala din municipiu va fi reclădită în totalitate sub îndrumarea lui Florin Galiș, ales președinte interimar. Secretarii aflați sub îndrumarea sa vor fi Florian Racoviță, actual secretar, și Tiberiu Dekany, fost viceprimar al Aradului, și proaspăt membru ALDE. Având o experiență politică bogată, fostul deputat Titus Gherghiof a fost numit președintele executiv al partidului, filiala Arad.

”Biroul Județean va fi compus din cei 22 de președinți de organizații care au obținut peste 5 % la alegerile locale, iar restul de până la cifra de 35 va fi completată cu președinții și vicepreședinții partidului. Sunt deschis la orice venire în partid, ușile sunt larg deschise și nu vreau să exclud pe nimeni. Bineînțeles că orice atitudine critică a unui membru față de partid, în ziare sau pe facebook, va aduce automat la excluderea sa din rândurile organizației” a mai adăugat deputatul Mihăiță Calimente, ca un fel de avertizare adusă postacilor din partid.

Facebook Comments

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.