Sechestru în valoare de peste 30 de milioane de lei în dosarul LPF

Sechestru în valoare de peste 30 de milioane de lei în dosarul LPF

Sechestru în valoare de peste 30 de milioane de lei în dosarul LPF

by June 7, 2017 0 comments

Procurorii Direcției Naționale Anticorupție (DNA) au instituit miercuri sechestru, în vederea confiscării, asupra unor bunuri în valoare de peste 30 de milioane de lei, în dosarul privind vânzarea de către Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) a drepturilor de televizare pentru meciurile din Liga I, informează DNA.

Potrivit unui comunicat al DNA transmis miercuri AGERPRES, în vederea confiscării speciale procurorii anticorupție au instituit măsura asigurătorie a sechestrului asupra bunurilor ce aparțin societăților comerciale Bodu SRL (până la concurența sumei de 16.771.659 lei) și RCS & RDS SA (până la concurența sumei de 13.714.414 lei).

Tot marți, DNA a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale și luarea măsurii controlului judiciar pe o durată de 60 de zile, începând cu data de 7 iunie, față de Ioan Bendei, la data faptelor administrator al SC RCS&RDS SA, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de dare de mită și complicitate la spălare de bani. (agerpres.ro)

Pe 17 mai, DNA a dispus începerea urmăririi penală față de societățile RCS&RDS SA, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de dare de mită și spălare de bani, și SC Bodu SRL, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de complicitate la luare de mită și spălare de bani.

La aceeași dată, Serghei Bulgac, la data faptei director general al companiei RCS&RDS, a fost și el pus sub învinuire pentru spălare de bani.

Facebook Comments

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.