Ministrul Apărării i-a vizitat pe militarii români din Afganistan

Ministrul Apărării i-a vizitat pe militarii români din Afganistan

Ministrul Apărării i-a vizitat pe militarii români din Afganistan

by December 29, 2017 0 comments

Ministrul Apărării Naţionale, Mihai Fifor, a efectuat, în perioada 27-29 decembrie, o vizită la Baza Militară Aeriană Kandahar, Afganistan, unde s-a întâlnit cu militarii români.

Oficialul român, însoţit de şeful Statului Major al Apărării, generalul Nicolae Ciucă, le-a mulţumit ofiţerilor şi subofiţerilor dislocaţi în Kandahar pentru participarea la misiunile din teatrele de operaţii.

“Vă sunt recunoscător pentru tot ceea ce faceţi. Cuvintele sunt mult prea sărace pentru a vă mulţumi, dumneavoastră şi tuturor celor cei dragi, care vă sunt mereu aproape în dificila misiune pe care o desfăşuraţi”, a scris Fifor, vineri, pe Facebook.

Ministrul a stat de vorbă cu militarii români şi a gustat, alături de aceştia, bucate tradiţionale româneşti.

“Am stat de vorbă cu ei, am gustat împreună bucatele tradiţionale româneşti şi am povestit mult despre nevoile lor şi despre planurile Armatei pentru anul 2018, care sunt foarte ambiţioase din punctul nostru de vedere. Sper să fi reuşit să le fi alinat dorul de copii, de familie şi să îi fi motivat pentru misiunile ce vor veni în noul an”, a adăugat ministrul Apărării.

Programul a cuprins şi un briefing de informare privind misiunile, activităţile desfăşurate de către forţele române dislocate în bazele militare din Afganistan. (agerpres.ro)

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.