Pângărirea mormintelor de la Valea Uzului. Viceprimar UDMR, săltat de polițiști

Pângărirea mormintelor de la Valea Uzului. Viceprimar UDMR, săltat de polițiști

Pângărirea mormintelor de la Valea Uzului. Viceprimar UDMR, săltat de polițiști

by May 23, 2019 0 comments

Viceprimarul comunei Sânmartin, județul Harghita, a fost dus, joi, la audieri la Poliție, după ce dimineață au fost făcute percheziții la locuința acestuia, în cazul Cimitirului Internațional Valea Uzului, susține UDMR Harghita, care consideră că edilul este victima unei persecuții, conform Mediafax.

„Autoritățile din județul Bacău au efectuat, în zori, o percheziție la domiciliul viceprimarului din localitatea Sânmartin, județul Harghita, în urma unei plângeri depuse împotriva lui, probabil de George Simion, candidat la alegerile europarlamentare. Viceprimarul a fost dus la secția de poliție din Miercurea Ciuc pentru audieri. Laszlo Antal nu a avut nicio implicare în acțiunea de provocare prin care au fost acoperite crucile din Cimitirul eroilor din Valea Uzului. Laszlo Antal este victima unei persecutări, are tot sprijinul nostru în eforturile de clarificare a acestei situații”, se arată în postarea de pe rețeaua de socializare a UDMR Harghita.

Pe de altă parte, într-un comunicat al IPJ Bacău transmis, joi, se arată că poliţiştii de investigaţii criminale şi criminalişti din cadrul IPJ Bacău, cu sprijinul poliţiştilor din IPJ Harghita, efectuează 5 percheziţii domiciliare „la imobilele unor persoane bănuite de comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, distrugere şi furt, comise în zona Valea Uzului”.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.