TOP 3 lucruri care NU trebuie să îți lipsească din bagajul de vacanță!

TOP 3 lucruri care NU trebuie să îți lipsească din bagajul de vacanță!

TOP 3 lucruri care NU trebuie să îți lipsească din bagajul de vacanță!

by June 28, 2019 0 comments

Cu toții așteptăm cu nerăbdare concediul, mai ales cel de vară, deoarece avem ocazia să ne relaxăm și să ne detașăm de toată munca și grijile pe care le-am avut până acum. Fie că vorbim despre destinații exotice, fie că ne petrecem vacanța pe plaiuri autohtone, distracția și relaxarea este garantată.

 

Pentru mulți pregătirea bagajului este o adevărată provocare, deoarece trebuie să fii foarte atent la tot ceea ce îți iei, doar nu vrei să te trezești ajunsă la destinație și fără unul dintre obiectele importante în bagaj. Iată, așadar, un top al celor mai importante lucuri pe care o femeie trebuie să le aibă în bagajul de vacanță:

 

1) Accesoriile de păr

 

Dacă mergi la mare, cu siguranță părul tău va fi supus factorilor agresivi ai soarelui, apei de mare sau clorului din piscină. De aceea, este obligatoriu să ai la tine accesorii de prindere a părului, dar și perii speciale cu care să ți-l poți descurca ușor, fără să îl agresezi și mai tare. O variantă foarte accesibilă și practică este o perie pentru păr din lemn, cu dinții rari și puternici, care o sa îți pieptene părul cu blândețe. Dacă, însă, nu ești fanul părului prins, click aici pentru a vedea ce alternative de coafare a părului ai pentru a te asigura că acesta va rămâne frumos și strălucitor chiar și sub acțiunea razelor soarelui.

 

 

2) Ochelarii de soare

 

Poate pentru multe femei ochelarii de soare sunt un accesoriu pe care îl folosesc strict din rațiuni legate de fashion, însă mai presus de acest lucru este sănătatea. Ochelarii de soare protejează foarte bine ochiul de soare, iar lipsa lor și expunerea prelungită a ochilor în razele soarelui pot cauza probleme oftalmologice grave. Atenție, alege ochelarii în funcție de protecția pe care ți-o oferă și tipul de lentile, ochelarii polarizați fiind cei mai recomandați de către specialiști. Există o mulțime de modele din care poți alege, iar formele sunt potrivite pentru orice tip de dimensiuni ale feței.

 

3) Medicamentele

 

Nimeni nu și-ar dori să plece în vacanță și acolo să se confrunte cu probleme de sănătate sau orice fel de disconfort. Totuși, este bine să ai la tine în caz de urgență câteva medicamente care să te ajute în caz de durere, insolație sau alte probleme minore care îți pot strica starea. Este bine să fii pregătită pentru orice situație, iar pentru cei care călătoresc în țări străine fusul orar sau mâncarea diferită le pot da organismul peste cap.

 

În concluzie, atunci când pleci în vacanță trebuie să te asiguri că în bagaj ai toate cele necesare pentru sejur. În funcție de destinația în care vei merge și bagajul este adaptat. Dacă, de exemplu, mergi la munte, nu trebuie să îți uiți hainele și încălțămintea de drumeții. Dacă mergi la mare, crema cu protecție solară, costumul de baie și prosopul de plajă sunt absolut indispensabile. Un lucru trebuie să ai cu tine oriunde ai merge: zâmbetul!

 

Photo: Shutterstock.com

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.