Primăria Capitalei a aprobat mitingul diasporei pentru 10 august

Primăria Capitalei a aprobat mitingul diasporei pentru 10 august

Primăria Capitalei a aprobat mitingul diasporei pentru 10 august

by August 6, 2019 0 comments
Primăria Capitalei a anunțat că a aprobat organizarea unei manifestaţii pentru data de 10 august în Piaţa Victoriei, transmite Agerpres. Conform Biroului de presă al municipalităţii, manifestaţia e organizată de Tomescu Tommy Joul, în calitate de reprezentant al Grupului de Acţiune Civică Diaspora pentru România.

Tomescu Tommy a depus cererea de aprobare a mitingului încă din data de 12 noiembrie a anului trecut, iar ulterior, pe 31 decembrie, a anunțat că chemat-o în judecată a Gabriela Firea pentru că nu i-a răspuns în termenul legal de 30 zile.

Înaintea mitingul diasporei din 10 august 2018, marcat de violențe între protestatari și jandarmi, care au intervenit în forță pentru dispersarea manifestanților, Primăria Capitalei a anunțat că evenimentul a rămas fără organizator. De altfel, organizatorul mitingului, Emanuel Cioacă, preşedintele Federaţiei Românilor de Pretutindeni, spunea atunci că nu îşi asumă protestul din 10 august, pentru că nu a semnat niciun protocol cu Primăria Capitalei, deoarece instituţia nu i-a transmis prin e-mail documentul.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.