Se va aplica decizia instanței? Beizadeaua lui Gino Iorgulescu, în arest preventiv

Se va aplica decizia instanței? Beizadeaua lui Gino Iorgulescu, în arest preventiv

Se va aplica decizia instanței? Beizadeaua lui Gino Iorgulescu, în arest preventiv

by March 5, 2020 0 comments

Magistraţii Tribunalului Bucureşti au decis joi arestarea preventivă a lui Mario Iorgulescu, la jumătate de an de la accidentul pe care l-a provocat în Capitală, soldat cu decesul unui tânăr. Potrivit procurorilor, la momentul accidentului Iorgulescu era băut și sub influența cocainei. La acest moment, fiul lui Gino Iorgulescu este internat la o clinică în Italia, iar procedura ca el să ajungă în arest este una dificilă. Decizia luată joi de instanță nu este definitivă.

La acest moment, Mario Iorgulescu, fiul lui Gino Iorgulescu, președintele Ligii Profesioniste de Fotbal, este spitalizat la o clinică din Italia, astfel că este de durată și dificilă procedura ca el să ajungă în arest.

Conform procedurii, după decizia judecătorilor, politiştii trebuie să constate că Mario Iorgulescu nu se află la domiciliul său din România, după care va fi înaintată instanţei o cerere pentru emiterea unui mandat european de arestare. După ce acest mandat european de arestare va fi emis, poliţiştii din România vor putea solicita colegilor din Italia reţinerea lui Mario Iorgulescu.

În 17 februarie, procurorii au sesizat Tribunalul București cu propunerea de arestare preventivă a lui Mario Iorgulescu, pentru infracțiunile de omor și “conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.