Când politicul dictează! Noul director al spitalului din Piatra Neamț, groparul șef al orașului

Când politicul dictează! Noul director al spitalului din Piatra Neamț, groparul șef al orașului

Când politicul dictează! Noul director al spitalului din Piatra Neamț, groparul șef al orașului

by May 18, 2020 0 comments

Noul manager al Spitalului Judetean de Urgenta din Piatra Neamt, Marius Ghinet, proprietar al unei firme de pompe funebre, crede ca experienta de business de 20 de ani l-a recomandat pentru a ocupa aceasta functie potrivit ziare.com.

Numirea lui Marius Ghinet la conducerea Spitalului de Urgenta din Piatra Neamt a starnit un val de reactii pe retelele de socializare. Un contestatar vehement este chiar presedintele Consiliului Judetean Neamt, Ionel Arsene.

“Sunt absolut socat cum intr-o situatie de criza pandemica PNL Neamt a numit un patron al unei firme de pompe funebre, manager la spitalul Judetean de Urgenta Piatra Neamt. Dintotdeauna am avut banuiala ca liberalii nemteni vor sa ingroape sistemul de sanatate dar nu ma asteptam sa gaseasca chiar pe cineva cu experienta in domeniu”, a scris Arsene pe facebook.

Marius Ghinet, noul manager al spitalului, spune ca este economist si ca are 20 de ani experinta ca manager al propriilor firme. “Pe mine nu m-a intrebat nimeni nimic, detin o societate de pompe funebre de vreo 15-20 de ani, cand a fost infiintata aceasta societate nu eram in politica, nu eram in administratia publica, este o afacere de familie care va merge in continuare, nici nu cred ca ar fi trebuit luata in calcul aceasta treaba.

Eu sunt economist de 11 ani, ca si abilitati mi-am manageriat propriile firme de 20 si ceva de ani, am avut si alte societati, niciuna nu a dat faliment. Firma de pompe funebre pe care o am nu are contract cu spitalul, este o firma de pompe funebre cum sunt 11 in Piatra Neamt”, a spus Ghinet.

El crede ca tocmai experinta l-a recomandat pentru aceasta functie.

“Din experienta mea de business de 20 de ani, unii au considerat ca sunt potrivit pentru a ajunge la conducerea acestui spital, vin cu o echipa puternica langa mine si cu oameni cu foarte multa experienta. Vom fi cel putin 10 oameni care vom lua decizii impreuna”, a declarat Marius Ghinet.

Facebook Comments

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

<