În atenția Poliției! Suspiciuni de fraudă electorală într-o comună din Giurgiu

În atenția Poliției! Suspiciuni de fraudă electorală într-o comună din Giurgiu

În atenția Poliției! Suspiciuni de fraudă electorală într-o comună din Giurgiu

by September 2, 2020 0 comments

La 30 de ani de la Revoluție, procesul electoral poate fi puternic afectat din cauza unor permanente suspiciuni de fraudă electorală. O plagă a societății românești care pune în umbră firava noastră democrație. Și în această campanie electorală se vorbește despre bani mulți dați populației pentru a vota cu cine ”trebuie”. Nu departe de București, la vreo 30 de km, într-o comună din Giurgiu, Valea Dragului, oamenii ar așteapta ca în perioada imediat următoare să primească sume de bani și astfel să se hotărască pe cine votează. Totul s-ar face ascuns, din casă în casă. O mare parte dintre săteni  s-ar arăta acum indeciși și s-ar putea hotâri cu cine votează  cu puțin timp înainte de scutin. Asta, deși sunt foarte nemulțumiți, pentru că primarul actual nu a făcut nimic în mandatul său de 4 ani iar comuna arată jalnic.

Am primit aceste informații  de la cititorii noștri din zonă, care, revoltați, susțin că indiferent pe cine votează, tot actualul primar, inculpatul Marin Mototolea( trimis în judecată pentru dare de mită), (citește AICI), rudă cu clanul Duduienilor și cu clanul Pian( citește AICI) , va mai primi un mandat. Oamenii spun că Mototolea are foarte mulți bani și ar putea  cumpăra toată comuna. Mai mult, ne-au mai spus sursele citate, mai toți romii din comună ar fi alături de Mototolea, pentru că le oferă ”ajutor social”. În această acțiune ar fi implicați și consilierii locali care nu ar face  promisiuni electorale, ci financiare.

De aceea, atragem atenția Poliției Române să urmărească această situație total în afara legii, nu numai în Valea Dragului, ci în toate localitățile, unde există suspiciuni de asemenea infracțiuni.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.