PMP, alături de eroii români din Transnistria

PMP, alături de eroii români din Transnistria

PMP, alături de eroii români din Transnistria

by December 4, 2020 0 comments
Președintele PMP, Eugen Tomac, susține, pe pagina sa de Facebook că ”nuu poate exista bucurie mai mare decât atunci când oamenii cu adevărat sinceri îți sunt alături în orice bătălie.
Reîntâlnirea de astăzi cu acești doi eroi mi-a întărit convingerea că a meritat să lupt pentru cauza identității românești și așa voi face mereu.
Alexandru Leșco și Andrei Ivanțoc sunt eroi români, ei au plătit scump prețul demnității noastre. Andrei Ivanțoc a fost întemnițat ilegal în regiunea transnistreană timp de 15 ani, iar Alexandru Leșco, timp de 13 ani după un simulacru de proces organizat de Rusia pentru a-i umili pe românii din R. Moldova. Alături de ei au mai fost condamnați Ilie Ilașcu, pedeapsă cu moartea, și Tudor Popa, 15 ani.
Pentru mine acești oameni sunt mai mult decât prieteni. Mă bucur că Alexandru Leșco este alături de PMP și candidează pentru un mandat de deputat în Parlamentul României. De astfel de oameni are nevoie țara noastră. Ei merită încrederea dumneavoastră.
România are nevoie de noi, de cei care au puterea de a o iubi necondiționat, așa cum au făcut-o și o fac acești eroi”.
Material realizat de SC SOM @ COM PUBLIC PREST la comanda Partidului Mișcarea Populară nr cont mandatar financiar: 11200012

 

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.