De Ziua Culturii Naționale! Să-l omagiem pe poetul nostru național, Mihai Eminescu

De Ziua Culturii Naționale! Să-l omagiem pe poetul nostru național, Mihai Eminescu

De Ziua Culturii Naționale! Să-l omagiem pe poetul nostru național, Mihai Eminescu

by January 15, 2021 0 comments

Ziua Culturii Naționale, sărbătorită de ziua de naștere a marelui poet, Mihai Eminescu, se arată foarte săracă în manifestări și total neinteresantă pentru Guvernul României. Nu mai este campanie electorală, nu este nici plen în Parlament, deci, nu există niciun motiv pentru politicieni să-și facă propagandă.

Doar o mână de oameni inimoși, cu suflet românesc, sărbătoresc, sub auspiciile pandemiei, ziua valorilor naționale, cu gândul la Mihai Eminescu. De exemplu, Centrul de Studii de Intelligence pentru Securitate și Geopolitică Aplicată, condusă de  Dr. Colonel (R), Tănase Tiberiu, secretar al Diviziei de Istoria Științei din cadrul CRIFST, care aparține Academiei Române,  a organizat ieri, împreună cu Biblitoteca Academiei Române, reprezentată de cercetător dr. Andrei Tărlescu, o manifestare culturală marcată de prestigiul național și internațional al poetului toturor românilor, Mihai Eminescu.

La acest eveniment au mai participat, membrii ai Centrului de Studii de Intelligence, Adrian Braun, Ovidiu Boureanu, colonelul Alexandru Barbăsură, și alții. Această manifestare nu se putea desfășura decât cu cartea de poezii a lui Eminescu, în mână, recitând din capodoperele marelui poet.

De asemenea, Dr. Colonel (R), Tănase Tiberiu a participat astăzi și la Vernisajul Expoziției dedicate poetului Mihai Eminescu, organizate de Biblioteca Academiei. Apoi, în această seară, la Academia Română, Filarmonica ”George Enescu” va organiza un concert memorial, Mihai Eminescu.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.