Luna de miere a lui Cîțu, în fruntea PNL, s-a încheiat deja. Liberalii, în conflict cu propriul președinte

Luna de miere a lui Cîțu, în fruntea PNL, s-a încheiat deja. Liberalii, în conflict cu propriul președinte

Luna de miere a lui Cîțu, în fruntea PNL, s-a încheiat deja. Liberalii, în conflict cu propriul președinte

by November 17, 2021 0 comments

Președintele PNL Florin Cîțu a declarat miercuri că liberalii sunt singurii care încearcă să deblocheze negocierile cu PSD.

„Eu sunt cel care vine în fiecare zi și PNL este cel care vine în fiecare zi cu încă o flexibilizare. Suntem singurii care încercăm să rezolvăm aceste negocieri”, a spus liderul PNL.

Cât despre flexibilizarea mandatului de premier, Cîțu a spus: „Noi am votat premier PNL. Nu am spus niciun nume. Vom vedea care o să fie premierul PNL, dar aseară nu s-a supus niciun nume la vot”.

Președintele PNL, Florin Cîțu, a părăsit foarte nervos, aseară, ședința Biroului Executiv al PNL, asta pentru că nu a obținut sprijinul liberalilor pentru a fi singura propunere de premier a PNL, fără un mandat flexibil la negocieri.

Conform surselor din PNL, Florin Cîțu s-a retras în biroul său din Modrogran alături de 12-13 lideri PNL, iar aici acesta a avut un discurs extrem de acid.

Surse participante la această discuție ne-au explicat faptul că Florin Cîțu a amenințat că va bloca orice alt premier de la PNL, iar dacă președintele Klaus Iohannis nu-l va nominaliza pe el sau pe Dan Vîlceanu și va prefera un alt lider PNL, atunci va merge până la a demisiona din fruntea partidului.

”Voi bloca orice alt premier de la PNL, se blochează orice negociere. Dacă președintele nu mă va nominaliza pe mine sau pe Dan Vîlceanu, atunci voi merge până la a-mi depune mandatul(de președinte al PNL n.r.)”, le-ar fi spus Florin Cîțu, celor din PNL.

Conform surselor noastre, mai direct sau indirect, lideri ai PNL i-au spus lui Florin Cîțu că se blochează negocierile din cauza încăpățânării lui, iar Florin Cîțu ar fi recunoscut că tergiversează și trage de timp cât poate de mult.

”Nu se face nimic. Trag de timp până se satură și cedează!”, le-a spus Florin Cîțu celor din PNL.

 

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.