Numele lui Emil Boc apare in dosarul penal al primarului de la Cluj-Napoca

Numele lui Emil Boc apare in dosarul penal al primarului de la Cluj-Napoca

Numele lui Emil Boc apare in dosarul penal al primarului de la Cluj-Napoca

by November 21, 2011 0 comments

Numele premierului Emil Boc apare in dosarul primarului Clujului, Sorin Apostu. Informatia vine din partea apararii. Potrivit avocatului, dintr-o interceptare lipseşte un pasaj cu numele lui Emil Boc. Instanţa suprema a finalizat dezbaterea contestatiilor făcute de primarul Cluj-Napoca, Sorin Apostu, ii omul de afaceri Calin Stoia, impotriva deciziei Curtii de Apel Cluj privind arestarea lor preventiva, unul din avocati sustinand ca dintr-o interceptare lipseste un pasaj cu numele lui Emil Boc.

Instanta suprema a luat in discuţie, luni, contestatiile facute de cei doi impotriva deciziei Curtii de Apel Cluj, prin care pe numele lor s-au emis mandate de arestare preventiva pentru 29 de zile. Pe parcursul dezbaterilor de luni de la Înalta Curte de Casatie si Justiţie, scrie MEDIAFAX, unul dintre avocatii omului de afaceri Călin Stoia le-a spus judecatorilor că instanţa clujeana care a decis emiterea de mandate de arestare preventiva pe numele clientului sau si pe cel al primarului Sorin Apostu nu ar fi redat integral transcriptul unei interceptari dintre omul de afaceri Calin Stoia si numitul “Bujor”, in care s-a pomenit numele lui Emil Boc.

Avocatul a citit pasajul din interceptare care nu s-ar regasi in transcrierea indicată: “Eu personal… nu ma bat pe burta cu Emil Boc si, chiar daca il stiu de cand era primar, nu m-am dus niciodata sa-i cer «mai, ajuta si tu un prieten»”. Avocatul a aratat ca, in opinia sa, acest pasaj ar da “greutate” acuzatiilor aduse celor doi aratand ca in realitate probele procurorilor nu dovedesc in vreun fel acuzatiile pe care le aduc clientului lor.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.