Gigi Becali a anuntat ca-si va da demisia din PNL. Crin Antonescu: Becali este deputat independent

Gigi Becali a anuntat ca-si va da demisia din PNL. Crin Antonescu: Becali este deputat independent

by February 11, 2013 0 comments

Gigi Becali a anunţat, luni, că intenţionează să-şi dea demisia din PNL. “Nu vreau să-i fac rău lui Crin Antonescu!”, şi-a justificat Becali decizia. “Din PNL demisionez. Nu vreau să-i fac rău lui Crin Antonescu. Vreau să ţin un discurs în Parlament ca să le spun să se gândească ce vor să facă în ţara românească. Dacă vor să facă ceva sau dacă vor să lase ţara în mâna procurorilor hinghieri. Demisia e un act unilateral. Dacă Antonescu crede că nu trebuie să-mi dau demisia, poate să zică ‘Nu, Gigi, nu accept!’ Dacă spune ‘nu’, rămân. Dacă nu spune nimic, înseamnă că acceptă tacit demisia mea şi îi este mai bine aşa. (…) Din politică mi se trag toate lucrurile astea”, a spus Becali.

Gigi Becali a fost condamnat, luni, la 3 ani de închisoare cu suspendare în dosarul sechestrării de persoane. Decizia este definitivă.

Vicepresedintele PNL, Mihai Voicu a declarat ca “oricum Becali isi pierdea calitatea de membru al partidului liberal”. La randul sau, deputatul Alina Gorghiu a afirmat ca PNL a luat act de demisia lui Becali.

Si nu in ultimul rau, presedintele liberal, Crin Antonescu a confirmat faptul ca Becali nu mai este membru PNL, ci deputat independent.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.