Traian Basescu: Fiind capitan de nava, gasesc resursele de a fi puternic

Traian Basescu: Fiind capitan de nava, gasesc resursele de a fi puternic

by May 2, 2013 0 comments

traian-basescu-am-invatat-sa-nu-mai-cred-in-politicieni-94992[1] - CopyPreşedintele României, Traian Băsescu, a fost pentru scurt timp ghidul unei echipe a televiziunii CNN. Şeful statului a participat la un reportaj despre portul Constanţa, cel mai mare nod de transporturi de la Marea Neagră.  Băsescu le-a povestit jurnaliştilor de la CNN despre cariera sa de comandant de navă.”Fiind mândru că am fost căpitan la bordul unui vas de 306 metri, găsesc resursele pentru a rămâne puternic exact în această perioadă a vieţii mele”, a spus Băsescu.

Realizatorii reportajului precizează că portul Constanţa a fost construit într-o formă modernă în anii ’60. Şi chiar dacă a beneficiat de numeroase modernizări, în prezent el funcţionează doar la jumătate din capacitate.

“Până în decembrie 1989, Portul Constanţa era folosit mai ales pentru a exporta bunurile produse de economia românească şi pentru a importa materie primă. Acum, Portul Constanţa este mai mult sau mai puţin o poartă. În primul rând pentru România, fiind legătura ei cu lumea şi în acelaşi timp este o poartă pentru Europa Centrală şi de Est”, a mai spus preşedintele.

Interviul echipei de la CNN vizând Portul Constanţa face parte dintr-o serie de emisiuni despre marile noduri de transport internaţionale.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.